Economie si ecologie cu panouri radiante Sunjoy

1 minute, 6 seconds Read

Progresul tehnologiei isi spune cuvantul si in ceea ce priveste instalatiile termice, deoarece clasicele calorifere au fost, de ceva vreme, depasite ca si performanta. „Vinovata” de acest lucru este tehnologia de incalzire prin infrarosu, folosita cu succes in panouri radiante, care aduce cu sine un numar mare de beneficii.

Cum ne pot imbunatati viata aceste panouri radiante?

Avand un pret nu cu mult mai mare decat banalul calorifer, acestea se monteaza foarte usor, nefiind nevoie de instalarea tevilor sau de limitarea la un anumit spatiu, deoarece ocupa foarte putin loc.

Incalzirea prin infrarosu ofera nu doar economie, costul de incalzire al unui apartament prin aceasta metoda fiind net mai mic decat prin metodele obisnuite, dar si ajuta la ecologie, neafectand natura in vreun fel. Putandu-se conecta la priza, aceste panouri radiante folosesc un sistem pe cat de simplu pe atat de inovativ: in loc sa risipeasca energia termica, asa cum se intampla in cazul caloriferelor clasice, care raspandesc caldura si in partea din spatele lor, panourile, asa cum sunt cele Sunjoy, incalzesc doar partea din fata lor, nefacand, astfel, risipa.

Printre alte beneficii pe care le aduc aceste instalatii termice se numara si cele directe asupra corpului, precum tratarea celulitei, combaterea racelilor si stimularea activitatilor sistemului digestiv. Un alt articol interesant despre panouri radiante puteti citi si pe PerfuBlog.com.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.