ambalaje din carton

Ambalaje din carton – produs ieftin

author
1
2 minutes, 29 seconds Read

ambalaje din carton

Sensul cuvantului carton, care provine de la cuvantul italian “cartone”- dur, rigid, spune de la sine despre calitatile materialului. Cartonul a fost pus in utilizare inca in seolul al XVI-lea, fiind folosit in poligrafie. La timpul de fata industria de ambalaje nu se poate inchipui fara acest material, care are un avantaj incontestabil fata de sticla, lemn, plastic in primul rand ca este ieftin. Multitudinea de ambalaje din carton sunt folosite in protectia produselor alimentare si nealimentare, pentru mentinerea integritatii si calitatii acestora; inlesnirea operatiilor de manipulare, depozitare, transportare in timpul circulatiei  produselor de la producator la consumatorul final.

Ambalaje din carton – avantaje

Produsele propuse de noi au multe avantaje. Fiind executate din cel mai ecologic material ele au o prioritate fata de ambalajele din alte materiale. Comparativ cu recipientele din materiale sintetice folosite pentru ambalare, cartonul aproape ca nu contine formaldehida, plumb, zinc. In procesul de productie se utilizeaza amidonul natural. Rezistenta suficienta a ambalajelor din carton permit stivuirea sigura in unitatile de transportce simplifica si reduce costul de transport a marfurilor. Pe langa pretul scazut, recuperabile ambalaje din carton pot fi utilizate de mai multe ori si transportate pliant, sunt biodegradabile sau folosite in productia de hartie reciclata.

 Ambalaje din carton ondulat

Pentru a indeplini exigentele clientilor din toate punctele de vedere noi suntem modern echipati pentru a produce ambalaje din carton ondulat. Folosind cartonul microondulat, ondulat de tip III si tip V la utilajele noastre Case Maker in line CURIONI, Die Cutter automat pentru cutii stantate, Slotter, personalizam ambalajele in 1-4 culori in functie de necesitatea clientului. Cartonul ondulat este flexibil, usor, igienic, apt pentru a veni in contact cu alimentele; rigid si rezistent la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi. Un plus mare are ca poate fi tiparit, tratat si acoperit prin laminare.

Ambalaje din carton – servicii gratuite

Pentru a imbunatati prezenta clientilor nostri pe piata de profil specialistii nostrl vor oferi consultanta gratuita pentru a alege ambalaje din carton in functie de necesitatea determinarii structurii cartonului, tipului constructiv, dimensiunilor si imprimarii. Masinile de dimensiuni medii potrivite pentru distante lungi si strazi aglomerate vor transporta gratuit la depozitul clientului marfa solicitata.

Ambalaje din carton pentru clienti devotati

Unitatea noastra de productie va ofera o gama larga de ambalaje din carton de cea mai inalta calitate, care sunt certificate de numeroasele diplome acordate de Camera de Comert si Industrie al Romaniei. Dotata cu utilaje al firmelor cu traditie in domeniu, avem posibilitatea de a executa productie, care corespunde celor mai exigente solicitari ale clientilor nostri. Ca producatori de ambalaje din carton stim totul despre caracteristicele materialului din care este produsa marfa, furnizam produse de o inalta calitate si respectam strict termenele declarate. Producerea este rapida, ce in mod corespunzator i-a convins pe multi clienti si parteneri de afaceri. Zona industriala dezvoltata a Romaniei este bine acoperita de productia noastra, deorece ne-am pozitionat in apropierea Bucurestiului, in comuna Joita la o distanta numai de 10 minute de cartierul Militari. Acest fapt ne permite o livrare rapida si sigura.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.