Vrei sa oferi un bonus deductibil angajatilor in 2016? Alege tichetele de masa Edenred

author
1 minute, 26 seconds Read

Viitorul este despre a simplifica si despre a castiga timp. Si daca este vorba despre companii si angajatii acesteia, atunci cu totii ne dorim sa avem parte de cele mai bune servicii si sa avem parte de beneficii. Tichetele de masa si tichetele cadou propun companiilor o alternativa pentru programele de recompensare a angajatilor.

Pentru orice companie, cea mai importanta resursa este cea reprezentata de forta umana. Nimic nu este mai valoros decat angajatul care contribuie zilnic, prin munca fizica, dar si intelectuala, la profitul si succesul companiei. Asadar, angajatorul trebuie sa-si indrepte atentia catre salariat prin diverse beneficii extra salariale si modalitati de recompensare a muncii acestuia.

Una dintre sutele de modalitati de a rasplati un angajat este de a oferi pe langa salariu tichete de masa. Sunt destul de apreciate de salariati, mai ales pentru ca pot fi folosite in 4,700 de locatii partenere din tara,  din care se pot achizitiona bunuri alimentare sau se poate lua masa sau alte tipuri de produse, in functie de tipul tichetului.

Edenred este compania care ofera companiilor posibilitatea de a  comanda tichete de masa sau tichete cadou pentru salariatii lor. Tichetele de masa sunt deductibile in proportie de 100% si scutite de taxe, reprezentand un avantaj pentru angajator.

Tichetele de masa Edenred pot fi acordate si electronic, pe card Ticket Restaurant

Din 2016 tichetele de masa pot fi distribuite pe Cardul Ticket Restaurant. Aceeasi suma este incarcata pe un card de debit realizat de Edenred in parteneriat cu Mastercard. Cardul inlocuieste tichetele din hartie si ofera control si flexibilitate asupra platilor pentru utilizatorii lor finali, salariatii. Plata contactless este posibila prin intermediul Cardului Ticket Restaurant, iar in unitatile unde acest sistem de plata nu este disponibil, achitarea se face prin introducerea pin-ului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.