Oferta epilare definitiva

Ce trebuie sa stii daca ai de gand sa elimini parul nedorit de pe corp cu IPL

1 minute, 45 seconds Read

Oferta epilare definitivaEliminarea parului nedorit de pe corp a devenit tot mai simpla si mai sigura datorita noilor tehnologii de epilare definitiva. In ziua de azi, stiinta, medicina si cosmetica lucreaza impreuna pentru a le oferi pacientilor cele mai bune metode de inlaturare a parului excesiv si inestetic de pe fata si de pe corp. Cele mai eficiente metode de epilare, cum sunt epilarea cu IPL, epilarea cu laser si electroliza, nu se aseamana deloc cu metodele traditionale de eliminare a parului. Tehnologiile moderne de indepartare a pilozitatii efectueaza o epilare definitiva celor care apeleaza la respectivele tratamente, scapandu-i de grija parului inestetic pentru o perioada lunga de timp, de aproximativ 6-7 ani, cat dureaza un ciclu pilos. Aceste metode de epilare nu pot fi, insa, efectuate la domiciliu, in baie; daca nu esti autorizat si nu ai experienta in folosirea dispozitivelor de epilare definitiva, risti sa iti arzi pielea sau sa o iriti. Aceste tratamente trebuie sa fie realizate in centre specializate, unde exista esteticieni calificati in folosirea aparatelor respective.

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa scapi de parul nedorit de pe corp cu ajutorul sedintelor de epilare definitiva cu IPL:

Tratamentul cu IPL trebuie sa fie asistat in orice moment de catre un personal medical calificat si cu experienta.

Inainte de prima sedinta cu IPL, ar trebui ca fiecarui pacient sa i se faca o consultatie a pielii, pentru a sti la ce lungime de unda sa fie impulsurile de lumina emise de aparatul IPL. Daca nu se face o consultatie a pielii, pacientul risca sa aiba arsuri la nivelul pielii sau din contra, sa nu aiba parul eliminat in mod eficient.

Tratamentul de epilare definitiva cu IPL ar trebui efectuat in 5-6 sedinte, la un interval de 3-4 saptamani intre ele.

Deoarece preturile la acest tratament sunt de regula destul de mari, cauta pe internet o oferta epilare definiva IPL Bucuresti, care sa-ti ofere o piele neteda si fina la un pret avantajos.

La centrul in care se efectueaza tratamente cu IPL, atat pacientul cat si esteticianul care manuieste dispozitivul IPL trebuie sa poarte ochelari de protectie in timpul sedintelor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.