Ceasul si tinuta eleganta

author
1 minute, 18 seconds Read

O doamna sau o domnisoara trebuie sa fie mereu eleganta si sa aiba un aspect ingrijit. Nu este nevoie neaparat sa purtati in fiecare zi o rochie, insa este important sa nu va neglijati aspectul. Pentru acesta este nevoie sa va ingrijiti pielea si sa aveti o tinuta adecvata fiecarei eveniment. Astazi puteti afla de care piese vestimentare si accesorii aveti nevoie de a fi cuceritoare si feminina.

  1. Rochita neagra este printre cele mai importante piese vestimentare in cazul unei femei. Acesta se potriveste la orice tip de eveniment si puteti sa il folositi si in timpul liber. Noi va recomandam sa alegeti un model cu o lungime medie, astfel acesta nu va fi provocator nici daca urmeaza sa fie purtat la locul de munca. Accesoriile se aleg in functie de ocazie, astfel daca va duceti la o perecere, optati pentru accesorii colorate. La un eveniment important noi va recomandam sa optati pentru accesorii elegante, eventual decorate cu perle.
  2. Ceasurile de asemenea au un rol important in accesorizarea tinutelor. Ceasuri puteti achizitiona in modele diverse, insa este important ca acesta sa se potriveasca la tinuta pe care o aveti. In cazul in care purtati o rochie eleganta optati pentru un ceas cu o curea din metal. In cazul costumelor sau a tinutelor office, noi va recomandam alegerea ceasuri cu o curea din piele.
  3. Costumul nu poate sa lipseasca din garderoba unei femei. Este de preferat sa fie cu fusta si nu cu pantaloni, deoarece purtand o fusta puteti sa va puneti mai mult in evidenta atat feminitatea cat si rafinamentul feminin.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.