Cel mai bun antivirus gratuit pentru PC?

author
1 minute, 28 seconds Read

Orice calculator are nevoie de un antivirus. Cu aceasta selectie, vei reusi sa iti protejezi foarte bine calculatorul gratis.

Daca navighezi pe Internet fara nicio protectie contra virusilor si altor programe tip malware, calculatorul tau se poate transforma foarte repede intr-un cuib plin cu bug-uri. Pentru a Evita asta, ai nevoie de un program antivirus. Iar variantele gratuite sunt si ele foarte bune.

Kaspersky Security Cloud Free. Versiunea gratuita a acestui antivirus iti va proteja calculatorul de tentativele de psihing, de programele de tip malware, de criptolockers si analizeaza continutul e-mailurilor.

Este considerat unul din cele mai fiabile antivirusuri si cel mai eficient de pe piata. Protectia calculatorului va fi asigurata.
Avasta Free Antivirus. Este un program foarte usor de instalat si ofera o protectie foarte buna pentru calculatorul tau. Programul este furnizat cu gestionarea parolelor tale si analizeaza in timp real continutul fisierelor tale.

Avast poate verifica si o parte din riscurile de infectie direct din Cloud si nu iti incetineste deci calculatorul.

AVG Free Antivirus. Odata ce este instalat, este un program foarte discret si nu ii vei remarca prezenta deoarece nu iti va incetini deloc calculatorul. Interfata sa este bine conceputa si foarte simpla la utilizare. Pe langa faptul ca te va proteja de virusi atunci cand navighezi pe Internet, te anunta si cand gaseste ceva suspect in activitatea ta.

Bitdefender Antivirus Free Edition. Este fiabil, este performant si foarte usor de utilizat. Este vorba despre doar o protectie foarte eficienta a sistemului tau de exploatare.

Interfata este foarte simplu de utilizat si fisierele sunt foarte usor de analizat si ele.

Vezi si:  Winamp revine in forta

Microsoft Windows Defender. Este integrat in Windows 10 deci este cel mai usor de utilizat. Iti propune si optiuni de conexiune inovatoare precum Windows Hello. Iti permite si sa recuperezi fisierele corupte.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.