Cele mai frumoase buchete de flori sunt cele daruite din suflet

1 minute, 33 seconds Read

Un buchet de flori Cluj reprezinta cadoul ideal pe care il poti oferi la un eveniment special din viata cuiva, o aniversare, absolvire, comemorare sau pur si simplu un gest simbolic oferit din dragoste unei persoane dragi.

Buchetele realizate de florarie Cluj Napoca Florissima Boutique Bouquets sunt create cu gust, iar echipa noastra de specialisti investeste pasiune si dedicare in aranjamentele cu care incercam sa ne surprindem clientela. Buchete creative care spun o poveste create special pentru persoana care le primeste, tinand cont de preferintele ei, de ocazia cu care este oferit buchetul si de mesajul care se doreste transmis.

Pentru cei cu mai putin timp liber, Florissima Boutique Bouquets dispune de servicii de livrare flori Cluj, la domiciliul clientului, la birou sau la orice adresa din oras. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi buchetul, culorile, forma buchetului si mesajul, iar noi vom efectua livrarea in maxim o ora, fara taxe de transport.

Oferim buchete de flori si aranjamente florale pentru cele mai importante evenimente din viata unei persoane apropiate, cum ar fi nunta sau botezul, dar si evenimente corporate si de business. Aranjamentele noastre sunt realizate cu pasiune, intr-un stil inconfundabil, pentru hoteluri, restaurante, birouri, spati de intalnire, centre comerciale, inaugurari, evenimente de lansare.

De asemenea, oferim buchete si aranjamente florale Cluj pentru diverse ocazii speciale, cum ar fi: cadouri florale de casa noua sau cu ocazia unei vizite, flori pentru prima zi de scoala, de 1 sau 8 martie, precum si diverse alte evenimente sociale.

Pe langa aranjamentele florale si buchete, oferim spre vanzare vase si accesorii inedited sau lucrate manual, o gama variata de plante in ghiveci, mai mici sau mai mari, pe baza de comanda sau direct din florarie, precum si idei de aranjare a florilor acasa. Cel mai frumos cadou pe care il poti oferi cuiva drag este unul floral, viu colorat si atragator.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.