Cinema mall Pitesti, o alegere inspirata

author
1 minute, 45 seconds Read

Cinema mall Pitesti este intotdeauna o alegree inspirata, daca vrei s amergi sa vezi un film bun alaturi de familie. Este o sansa perfecta de  relaxare si de a petrece timp impreuna cu familia ori cu gasca de prieteni.

Cinema mall Pitesti iti ofera cele mai noi filme

Ceea ce este interesant este ca cinema mall Pitesti iti ofera intodeauna cele mai noi filme 3D. Potrivit programului de la cinema mall Pitesti, peliculele pot fi vizionate in fiecare zi a saptamanii. Astfel, nu poti avea scuza de a nu merge la film pentru ca e inchis.

La cinema mall Pitesti ruleaza in fiecare zi cel putin un film excelent, iar salile de cinematograf sunt excelente si iti ofera cele mai bune conditii, ca sa vezi filmul preferat. Astfel, exista Sali 3 D, cu scaune extreme de confortabile. Salile sunt dotate cu aer conditionat, indispensabil mai ales pe timpul verii. Asa ca nu ezita sa mergi la un film bun, la cinema mall Pitesti, caci nu vei avea nicio secnda de ce sa regreti ca ai facut acest lucru.

Daca ai copii, sa stii ca la cinema mall Pitesti ruleaza in fiecare saptamana cel putin un film de animatie, care cu siguranta le va face mare placere micutilor tai. Acum in voga este pelicula Minionii, o comedie excelenta, de cinci stele, pe care trebuie sa o vezi.

Entourage, un film care ruleaza la cinema mall Pitesti

O pelicula pe cre o poti vedea la cinematograful din mall-ul din Pitesti este si Entourage, care are o durata de 104 minute. Filmul etse in regia lui Doug Ellin,iar actorii care pot fi vazuti jucand in aceasta comedie sunt Jerry Ferrara, Adrian Grenier sau Kevin Dillon.

Vezi si:  Programul de la cinema, atractiv pentru toata familia

Comedia  vorbeste despre succesul hollywoodian a cinci prieteni. Actorul Vincent Chase impreuna cu Eric, Turtle si Johnny isi reiau activitatea, fiind calauziti de Ari Gold, un fost agent, devenit manager de studio. Desi ambitiile lor s-au schimbat, legatura dintre ei este la fel de puternica. Ei vor trebui sa faca fata impreuna lumii capricioase de la Hollywood,care se afla intr-o continua schimbare. Vei vedea totul urmarind pelicula, la cinema mall Pitesti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.