Cum sa alegi cea mai buna hartie de copiator

author
2 minutes, 13 seconds Read

Cand vine vorba de hartia A4 de copiator, oamenii au cerinte diferite. Multi cauta o hartie ieftina care sa poata fi folosita pentru cantitati tipariri ample, pe ambele fete, pentru facturi simple sau alte printuri obisnuite, zilnice. Altii pot fi mai pretentiosi: o calitate mai buna, o culoare mai alba sau mai galbuie, o grosime mai mare, sunt caracteristici care vor impresiona si vor adauga prestanta unui document

Hartia de calitate superioara pentru tiparit are multe scopuri: hartie fotografica, hartie pentru brosuri sau carton pentru carti de vizita. Hartia este de obicei de doua ori mai groasa decat cea obisnuita, de copiator, si bineinteles ca tipariturile vor fi mai de calitate. Companiile cumpara hartie de calitate superioara pentru tiparirea de brosuri sau cataloage, flyere, postere, fotografii. Deseori aceste tipuri de hartii se folosesc in ofertele si prezentarile profesionale pentru o impresie mai sofisticata.

La Papetarie.ro oferim hartia A4 Save de 65 g/mp pentru uz zilnic si pentru orice tip de imprimanta. Ideala pentru activitati obisnuite de tiparire si fotocopiere in cantitati mari. O recomandam pentru documente alb-negru cu accente color. Gradul de alb confera o buna vizibilitate si poate fi tiparita fata-verso la fel  ca orice hartie obisnuita. Rigiditatea si grosimea asigura ca nu se blocheaza in imprimanta sau copiator. Este fabricata de grupul finlandez Metsa Board.

Pentru cei care doresc hartie A4 de copiator mai goasa,la Papetarie.ro avem hartie Data Copy sau Special Copy de 75 g/mp sau de 80 de g/mp, de la acelasi producator finlandez.

Hartia multifunctionala Data Copy are un alb stralucitor, culorile sunt imprimate la calitate foarte buna, iar utilizarea se face fara aparitia problemelor indiferent de echipamentul pe care se foloseste. Opacitate mare, grad de alb ridicat permite printarea pe ambele fete. Calitate superioara a imprimarii, imagine clara. Recomandata pentru multiplicari sau tipariri alb negru si color pe orice tip de echipamente. Ideala pentru uz zilnic in orice birou.

Vezi si:  Prosoape de baie bumbac pentru hotel

La Papetarie.ro avem si hartie A4 de scris normala, fara pretentii. Topuri de 1 000 de coli de 55g/mp. Dar ce  gasesti special pe Papetarie.ro, sunt topurile de hartie copiator in culori pale, de la Clairefontaine.

Panouri de pluta, panouri adezive, peretii albi sunt mereu tapetati cu hartii albe aratand la fel de discrete si greu de observat. Cateodata ai nevoie sa atragi atentia asupra unui mesaj si te poti gandi la texte bold, sau mari sau cu CAPS text, dar ai acum la indemana si hartia colorata..pentru mesaje intr-adevar importante.

Ai inteles deja ca e bine sa alegi in cunostinta de cauza pentru ca avem atat de multe variante de hartie de copiator A4 pe Papetarie.ro. Vino acum sa  alegi varianata castigatoare!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.