Dcnews – Un ziar online care te tine in miezul evenimentelor!

1 minute, 45 seconds Read

Intrebare rapida: De cate ori ti-ai verificat astazi contul de Facebook? De cate ori ai intrat sa vezi daca ai primit un email?

Daca esti ca majoritatea oamenilor, raspunsul este: de multe ori. Un studiu recent, comandat de Nokia, a constatat ca o persoana obisnuita isi verifica smartphone-ul de 150 de ori pe zi, sau o data la sase de minute.

Deci, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca vremurile s-au schimbat in industria ziarelor. Cititorii devin din ce in ce mai interesati de stirile online. De aceea, Dcnews si-a propus sa va ofere cele mai noi stiri si evenimente din Romania. Permiteti-ne sa va spunem despre cateva dintre ele.

Demersul a inceput cu trei ani in urma, cand am lasat site-ul Dcnews. In ultimii douazeci de ani am trait o perioada cu multe presiuni politice. Am schimbat regimuri politice, care au adus schimbari majore in economia Romaniei. Am dorit sa dezvaluim romanilor lucrurile dintr-o perspectiva neutra, fara a inclina balanta intr-o anumita directie.

Am vrut sa dam romanilor sansa sa se afirme si sa ne povesteasca propria lor opinie in legatura cu ceea ce se intampla, de aceea am creat sectiunea „Ancheta ta”. Aici cititorii ne pot trimite informatii privind coruptia la orice nivel, precum si anumite nedreptati care au loc.

Cel mai important poate, incercam sa tinem la curent cititorii cu ultimele stiri si evenimente prin intermediul retelelor sociale, precum Facebook si Twitter. Orice eveniment are loc, noi avem grija sa va informam rapid pe paginile de socializare. Postam, de asemenea, fotografii si video-uri interesante realizate de noi sau de cititorii nostri.

Vezi si:  Cum va fi vremea in Romania maine?

Daca toate acestea suna mai putin ca un ziar traditional si mai mult ca un blog, asta este in pare parte. Dinamica intre ziare si cititorii lor se schimba. In loc sa adunam informatii si sa le printam in fiecare zi, interactionam activ cu cititorii online pentru a afla parerea lor si pentru a raspunde la intrebari.

Prin urmare, daca sunteti o persoana careia ii place sa obtina rapid stirile, intr-o varietate de moduri, intrati pe site-ul nostru pentru a vedea noile caracteristici pe care le oferim!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.