De ce ar trebui sa alegi jucarii pentru exterior din lemn?

author
1 minute, 31 seconds Read

Zilele calduroase de afara sunt ocazia perfecta pentru copii de a petrece mai mult timp la exterior si de a profita din plin de beneficiile aerului curat. Dar, stiai ca exista jucarii de lemn perfect adaptate exteriorului?

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegi jucariile pentru exterior din lemn.

Lemnul este un material rezistent si solid

Solid si rezistent la intemperii, lemnul este alegerea ideala pentru jucariile in aer liber. Nu se distrug usor deci se pot folosi de mai multi copii, chair sa traverseze generatiile. Pot sa suporte de asemenea o greutate destul de mare, precum si presiune, deci se pot folosi atat de cei mici, cat si de cei mari.

In plus, jucariile de lemn sunt foarte robuste deci rezista intemperiilor fara sa se distruga si, prin urmare, isi pot pastra estetica chiar dupa mai multi ani.

Jucariile de lemn respecta mediul

Lemnul este un material de predilectie pentru jucariile de exterior. Mai ales pentru cele destinate celor mai mici dintre copii. De asemenea, pot sa fie reciclate, avand marele avantaj de a respecta planeta si de a-i sensibiliza pe cei mici cu privire la respectul pentru natura si mediu inca de la o varsta mai frageda.

Jucariile din lemn sunt perfecte pentru a dezvolta imaginarul si creativitatea

Jucariile de exterior sunt o sursa de creativitate infinita. Realizate din materiale brute si fara toate trucurile si optiunile jucariilor moderne, ele ii obliga pe copii sa inventeze si sa-si imagineze cum le vor folosi. Acest lucru incurajeaza libertatea de exprimare, stimuleaza diferitele simturi si promoveaza dezvoltarea motorie si intelectuala.

Vezi si:  Cum isi petrec timpul copii din ziua de azi

Jucariile din lemn incurajeaza, de asemenea, interactiunea intre copii

Atunci cand sunt incurajati sa isi foloseasca imaginatia si sa puna in practica scene din viata reala, copiii sunt adesea mai inclinati sa impartaseasca experienta cu fratii si surorile lor sau cu prietenii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.