De ce il asteptam pe Mos Craciun?

author
1 minute, 24 seconds Read

Fiecare copil asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun, care le aduce cadouri si dulciuri. Acest personaj face parte din farmecul copilariei, de care cu siguranta fiecare adult isi aduce aminte.

In fiecare noapte de 5 spre 6 decembrie, copii primesc cadourile mult dorite de catre Mos Craciun. Dar inainte de sosirea lui, fiecare copil scrie o scrisoare, in care sunt enumerate tot ce si-ar dori sa primeasca. Conform legendei, Mos Craciun stie care copil a fost cuminte tot anul si care a fost neastamparat, iar cadourile sunt oferite doar copiilor care au ascultat de parinti si care au fost cuminti. Copii care au fost cuminti sunt rasplatiti de catre Mosul, in timp copii obraznici nu primesc decat nuielusa in cizmulite.

Cadourile de la Mos Craciun sunt ca o recompensa pentru copii, care simt ca a meritat sa fie ascultatori. In ceea ce priveste pe adulti, chiar daca stiu adevarata poveste al acestui personaj plin de farmec, Mos Craciunul are un dar si pentru ei. Le invata cum sa devina daruitor si mai buni. Ne arata ca oferirea unor mici atentii pentru cei dragi sau pentru nevoiasi, ne fac sa devenim mult mai buni.

Asteptati cum se cuvine pe Mos Craciun

Cu siguranta la fiecare familie, pregatirile sunt in toi, cu cateva saptamani inainte de craciun. Printre treburile importante se numara:

  • curatenia
  • cumparaturile
  • gatitul
  • decorarea casei

 

Decorarea casei este printre cele mai importante treburi pentru craciun, pentru ca ofera atmosfera si veti simti mai bine spritul craciunului. Puteti sa cheltuiti sume imense pentru ornamente, sau puteti sa optati pentru decoratiuni hand made. Avantajul acestor ornamente este ca sunt exact cum va place si costa putin pentru ca pot fi confectionate din materiale la indemana.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.