Cel mai nou magazin online de scaune pentru copii

author
1 minute, 30 seconds Read

Avem placerea sa va aducem la cunostinta ca noul magazin de scaune de masina a fost deschis. Puteati sa gasiti pe fostul site scaunbebe.ro care ofera cele mai noi si cele mai speciale scaune de masina pentru copii.

V-am pus la dispozitie acest magazin online pentru a va ajuta sa descoperiti cel mai bun scaun auto pentru micutul dvs. Deoarece pricepem nevoia de siguranta pentru cei mai tineri dintre pasageri auto, am inclus in oferta noastra scaune care intrunesc standardele europene de securitate.

Avand peste o suta saizeci de produse credem ca inclusiv parintele cel mai atent poate sa gaseasca un scaun auto care sa intruneasca mai toate exigentele. Constructori cu prestigiu precum PegPérego, Osann, Römer-Britax sau Bertoni va ofera scaune cu utlimele tehnologii si cel mai mare confort. Categoriile de scaune auto cuprind copiii de toate varstele de la nou nascuti pana la copiii de doisprezece ani, exista astfel scoicile auto pentru nou nascuti inclusiv pana la 12-15 luni si intre 0-13 kg, scaune auto pentru copii intre 0-18 kg, care sunt destinate micutilor intre nastere si patru ani, scaune care se pot transforma ce pot fi folosite de copiii intre noua luni si doisprezece ani sau intre 9-36 kg. Sunt si categorii de scaune auto intermediare care sa fie folosite de copiii intre 9-18 kg, 9-25 kg ori 15-36 kg.

Pentru ca vrem sa va facem cumparaturile mai usoare am dezvoltat si un sistem de transport potrivit fiecarui client. Livram rapid prin curieri agreati si va facem cadou taxa livrarii pentru comenzile peste sase sute de ron.

Firma noastra SC Andale Tud SRL este infiintata in anul 2006, iar in anul 2009 ne-am concentrat pe site-uri web la comanda. Anul 2012 a insemnat o schimbare in strategia noastra si am pornit o retea de publicare a continutului, dar si ecommerce.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.