Cursuri de dans – sanatate pura

author
1 minute, 35 seconds Read

In zilele noastre, toata lumea isi ocupa timpul liber cu lucruri gen odihna, mancat, cafea, fara sa se gandeasca ca unele cursuri de dans sunt sanatate pura. Sunt foarte multe beneficii si parti pozitive ale dansului, insa majoritatea persoanelor, mai ales din randul adultilor, cand aud dans se gandesc la faptul ca ei nu stiu dansa si nu vor sa se faca de rusine, nepunand in calcul faptul ca se organizeaza si cursuri de dans pentru intretinerea corpului si pentru o viata mai sanatoasa.

Dansul intretine corpul

Foarte multa lume nu stie fapul ca prin miscare si implicit dans, se pot obtine niste rezultate incredibile, pe durata lunga. De inceput se poate participa la diverse cursuri de dans pentru incepatori, unde puteti sa cunoasteti alte persoane care nu au prea avut contact cu dansul, avand ocazia ca impreuna sa invatati pasi de baza si astfel incepand sa mariti rezistenta corpului ( multe persoane sunt cu gandul ca „ah, ei nu ar rezista sa parcurga un curs de dans”).

Evitati viitoarele probleme de sanatate

O alta categorie de persoane sunt cele care declara ca au fost deja la cursuri si nu i-au ajutat la nimic. Participand la diferite cursuri de dans, indiferent de stil sau forma, puteti evita viitoarele probleme de sanatate deoarece de exemplu in timpul orelor de dans va puteti crea o tinuta corecta, astfel puteti evita problemele legate de incheieturi, de coloana, si tot ce tine de articulatie.

Vezi si:  Afectiuni pe care le putem trata sau preveni folosind produsele bio din gama Ganoderma

Incalzirea corpului inainte de dans

Desii dansul este sanatate pura, trebuie sa tinem cont si de unele aspecte care neglijate, pot duce la mai mult rau decat bine. Incalzirea corpului inainte de dans este foarte importanta, trebuie sa ne incalzim bine fiecare particica a corpului, in mod corect, altfel intr-un timp mai lung, veti avea probleme cu incheieturile si coloana. Facand o incalzire amanuntita si executand pasii de dans corect, dupa indrumarea coregrafilor, puteti beneficia de foarte multe lucruri pozitive.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.