Emirates Airlines lanseaza a doua ruta catre Thailanda

Emirates AirlinesConducerea companiei aeriene Emirates Airlines a declarat ca doreste sa continue planurile de extindere a programului de zbor prin inaugurarea de curse aeriene catre Phuket, in Thailanda. Potrivit oficialiilor Emirates, noile servicii de zbor se vor lansa pe data de 10 decembrie 2012 si vor reprezenta cea de-a doua destinatie din Thailand pe care o deserveste.

Zborurile catre Phuket vor fi derulate de aeronava Airbus A380, impartita in 3 clase: clasa business, clasa intai si clasa economic. Din decembrie, aeronavele Emirates vor decola din Dubai la ora 12:45 si vor ateriza pe Aeroportul International Phuket la ora 21:55. Retur, cursa EK379 va decola din Phuket la ora 00:35 si va ateriza pe Aeroportul International Dubai la ora 04:35. Pentru anul 2013, conducerea Emirates Airlines a declarat ca doreste sa ruleze cursele catre Phuket in regim non stop, daca rezervarile de bilete de avion vor permite acest lucru. Tim Clark, presedintele Emirates Airlines, a declarat ca rularea de zboruri non stop catre Phuket va fi posibila doar pe parcursul verii, cererea pentru Bangkok fiind mult mai mare pe tot parcursul anului.

Clark a mai precizat ca Thailanda reprezinta o piata importanta pentru Emirates Airlines si spera ca zborurile catre Phuket sa fie o destiantie la fel de populara precum Bangkok. Zborul catre Phuket va deveni ruta cu numarul 15 lansata in 2012 de Emirates Airlines in sud-estul Asiei. Reprezentantii operatorului aerian au mentionat ca pasagerii care vor achizitiona bilete de avion pentru cursele operate de Emirates, vor beneficia de un sistem de divertisment complet, format din: 1.400 de canale si servicii de Internet de mare viteza.

Vezi si:  Calatoriti mai ieftin in Malaezia

Emirates este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International din Dubai. Operatorul arab ruleaza saptamanal un numar de 2.500 de zboruri catre destinatii precum: Los Angeles, San Francisco, Dallas, dar si catre orase europene. Infiintata in anul 1985, Emirates a fost desemnata in 2011 compania aeriena a anului la premiile Air Transport World.

Destinatii – ezboruri.net

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.