Horoscop 2016 Gemeni

2 minutes, 14 seconds Read

In general

Astrele va sunt favorabile, se pare, intrucat exista o mare posibilitate sa va casatoriti anul acesta, chiar daca Universul ar spune ca nu este tocmai indicat ca acest pas s ail faceti anul acesta. Tocmai datorita acestui aspect, vorbim despre intalniri cu tot mai putini oameni. De indicat este ca anul acesta sa nu incercati sa intrati in relatii cu oameni cu care nu aveti nimic in comun, incercand sa dati situatiei o nota pozitiva doar de dragul unui sentiment efemer, intrucat o relatie bazata pe acest sentiment va fi numai sortita esecului. Saturn prezent pe tot parcursul anului 2016 in sfera relatiei va poate face sa pareti rece si intangibil. Aveti grija ce anume lasati sa se vada pentru ca riscati sa fiti perceput ca un om rece.

Horoscop Dragoste 2016 Gemeni

Saturn va stationa in zona relatiei pentru inca doi ani si jumatate, testandu-i pe cei ce isi doresc o relatie adevarata si de lunga durata. Cu toate astea, daca veti reusi sa treceti de hopurile la care sunteti supusi de catre Saturn, veti acea parte de cea mai solida relatie. Compatibilitatea spirituala este deosebit de importanta pentru nativii din gemeni, lipsa ei putand duce la ruperea relatiei. In data de 4 august, Venus se muta in casa familiei si a confortului semnalizand nevoie speciale in ceea ce priveste nevoile. Veti simti nevoia acuta de afectiune si intimitate acum mai mult decat oricand. Neprimind aceasta afectiune de care aveti nevoie, unii dintre voi va veti intalni cu persoane din trecut in care veti cauta afectiunea de care aveti nevoie.

Horoscop 2016 Gemeni Cariera

Jupiter, planeta norocului se afla in a treia casa a comunicarii pe tot parcursului lunii august, in mod deosebit in data de 11. Multi native din zodiac gemeni lucreaza in entertainment, in domeniul digital, comunicatii, marketing, PR si presa. In 2016, gemenii au nevoie sa se increada in instictul lor pentru nu vor da gres. Daca vi se ofera o oportunitate care pare de nerefuzat, insa in sinea voastra simtiti ca ceva este in neregula, credeti in ceea ce simtiti pentru ca cel mai probabil acel sentiment este cat se poate de justificat. De cand Neptun, planeta misticismului s-a mutat in a zecea casa a voastra, ati avut tendinta sa fiti mai putin pragmatici in ceea ce priveste cariera. Aceasta tendinta va continua si in anul 2016, cand veti lua decizii neasteptate insa de bun augur. De vina pentru acest eveniment este intrarea lui Uranus in casa a 11-a.

Horoscop Gemeni Bani 2016

Ultimii doi ani s-au dovedit a fi extreme de profitabili pentru majoritatea dintre voi, avand parte de avansari profesionale neasteptate. Banii nu vor resprezenta o problema nici in decursul anului 2016.

Citeste in continuare tot zodiacul anului 2016.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.