Sahul – unul dintre cele mai jucate jocuri

author
2 minutes, 45 seconds Read

Sahul este unul dintre cele mai jucate jocuri din intreaga lume, luand o amploare din ce in ce mai mare din secolul al 19-lea in momentul in care s-a lansat ideea de sah modern. Odata cu aceasta ascensiune, sahul a devenit din ce in ce mai popular avand din ce in ce mai multi fani si adepti. In momentul de fata jocul de sah este considerat un joc de inteligenta si de strategie, motiv pentru care nu au intarziat sa apara inclusiv aceste competitii ale sahului care se desfasoara pe diferite nivele de dificultate, de la cei mai putin talentati la acest joc pana la jucatorii de profesie care au o experienta vasta in lumea sahului.

Odata cu aparitia internetului au aparut si primele aplicatii pe calculator care prezentau un joc virtual de sah intre doi concurenti aflati in locuri diferite unul de celalalt ceea ce a creat o raspandire a acestui joc precum si a noii modalitati de joc uimitoare. Ei bine, in acest sens dorim sa va prezentam cele mai jucate jocuri de sah online pe care le puteti accesa la un click distanta si ceea ce este cel mai important in mod gratis.

Unul dintre jocurile de sah pe care dorim sa vi le prezentam este asa numitul „Obama Sah” in care vei face cunostinta cu cele mai importante personaje de la Casa Alba dintre care primul om in stat, sotia acestuia, Cancelarul, Primul Ministru precum si intreaga clasa politica care este in jurul lui Obama. Acest joc este facut pentru toate clasele de jucatori, in sensul ca de data aceasta va trebui sa alegi nivelul pe care-l consideri tu ca esti pregatit sa il joci, dupa care sa incepi jocul si sa incerci sa castigi cat mai multe puncte in cel mai scurt timp.

Vezi si:  Ce este o agentie Betting Exchange

Sahul Chinezesc este un joc de sah care nu este destul de popular in tara noastra, insa ceea ce conteaza este ca numarul adeptilor este in crestere, iar jucatorii incep sa iubeasca din ce in ce mai mult acest nou joc. In cadrul acestui joc de sah nu vei dispune de clasicele pise de sah, deoarece in loc de piloni vei avea doar cateva zeci de bile si bilute pe care va trebui sa pozitionezi in asa fel incat sa castigi cat mai multe bile de partea ta. Desi e pozibil sa ti se para putin ciudat acest nou joc te asiguram odata ce ai invatat regulile care sunt descrise in josul jocului il vei adora.

Ei bine, unul dintre cele mai jucate jocuri de sah este jocul in multiplayer, jocul pe care poti sa il joci in doi jucatori pe acelasi calculator. Acest joc online a atras din ce in ce mai multi adepti si este consideran in momentul de fata cel mai jucat joc din categoria jocurilor de sah. Poti sa iti incerci fortele precum si strategia de sah pe care o aplici in noul joc impotriva prietenului tau cel mai bun, a colegului tau de banca sau a oricarei persoane care te va pune la incercare chiar aici (http://www.jocurigame.com/jocuri-de-sah.html)

Specam ca v-am facut indeajuns de curiosi in legatura cu aceste jocuri de sah, motiv pentru care va asteptam pe JocuriGame.com pentru a le incerca si a te perfectiona totodata la jocul de sah.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.