Jocuri cu tiruri si camioane online

author
1 minute, 17 seconds Read

Exista un nou trend in domeniul jocurilor online si anume – jocurile cu tiruri unde trebuie sa conduci un camion de mare tonaj. Aceste jocuri online sunt de regula de tip Flash, acesta fiind un program dezvoltat de Macromedia si mai nou de Adobe si nu necesita instalare pe computerul personal. Acestea se pot juca direct in fereastra de browser, astfel neocupand spatiu pe hard-disk si nici un fel de resurse hardware suplimentare ca in cazul jocurilor clasice pe PC.

In cele mai multe jocuri cu tiruri jucatorul trebuie sa manevreze tirul astfel incat sa ajunga la destinatia finala cu incarcatura de marfa intreaga si cu masina neavariata. Pe tot parcursul jocului are de intalnit diverse obstacole ce-i pun indemanarea la incercare. Foarte multe jocuri cu tiruri sunt destul de ingenioase, de exemplu in unele trebuie sa scurtezi cursele astfel incat sa nu ramai fara combustibil, iar in altele sa colectezi canistrele de motorina de pe drum.

In alte jocuri cu tiruri este nevoie sa se parcheze camionul cat mai bine. Cu cat nivelul jocului este mai mare cu atat complexitatea acestuia creste, astfel ajungandu-se la niste parcari foarte grele, realizate in parcari in care exista deja o multime de masini. Ideea parcarilor este sa se faca intr-un timp cat mai scurt si din cat mai putine miscari inainte-inapoi. Ca sa creasca complexitatea jocului, i se mai adauga tirului si o semi-remorca sau chiar o remorca. Avand o remorca in spate este mult mai greu sa parchezi, deoarece trebuie sa o iei si pe ea in calcul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.