Probleme cu caseta de directie?

author
1 minute, 30 seconds Read

Caseta de directie este cea mai mare piesa din componenta sistemului de directie al unui autovehicul. In caseta de directie intra axul volanului. Acesta angreneaza mai departe piesele din caseta si bieletele ducand apoi directia spre stanga sau dreapta la capetele de bara. Caseta de directie trebuie sa fie mereu unsa cu ulei special, deoarece ea este intr-o permanenta miscare in timpul deplasarii cu autoturismul. Caseta este legata la pompa de servo-directie prin intermediul unor conducte.

Problema cea mai des intalnita la casetele de directie este pierderea uleiului de servodirectie.  Chiar daca  observati picaturi, scursuri sau chiar mai grav, observati scaderea nivelului lichidului de servo,  aceste lucruri in timp se vor agrava mergand pana la defectarea pompei de servo. Acest lucru se intampla cel mai frecvent atunci cand pompa ramane fara ulei. Singura varianta de remediere a acestei probleme este inlocurea casetei de directie sau repararea ei. Astfel in functie de buzunarul fiecaruia se disting urmatoarele solutii:

Prima varianta, este achizitionarea unei casete de directie noua, originala, la care veti primi deasemenea si garantie. Costul unei asemenea casete incepe de la  2500 de lei, si variaza in functie de modelul masinii.

A doua varianta, una cu un cost putin mai redus este achizitionarea unei casete de directie originala, dar reconditionata. Pretul unei asemenea casete incepe de la aproximativ 1200 de lei, in functie de model.

A treia varianta, si cea mai ieftina este sa reparati sau sa reconditionati caseta directie, sau de servodirectie a masinii. Un service profesional, cu ingineri bine pregatiti gasiti in Sighisoara. Ei repara casete de directie din intreaga tara. Pretul unei reconditionari pentru caseta de directie incepe de la 400 ron si poate ajunge la 1000 ron, in functie de model. La acest service puteti repara aproape orice caseta de directie. La fiecare reparatie veti primi garantie, iar calitatea reparatiei este garantata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.