Sistem de camere supraveghere video digital

2 minutes, 11 seconds Read

Supravegherea video are ca scop principal protejarea bunurilor pe care le aveti, a afacerii pe care o administrati sau a persoanelor dragi la care tineti. Insa kitul de monitorizare suprem are la baza camere de supraveghere digitale fie ele pentru interior sau exterior.

O camera de supraveghere digitala poate fi achizitionata la un pret rezonabil, este flexibila datorita tehnologiei hibride ce face posibila utilizarea unui DVR HD sau analog dar si datorita lentilei varifocal ce ii permite utilizatorului sa regleze plaja vizuala dupa nevoile pe care le are. Totodata, ledurile infrarosu sunt o extensie importanta ce ajuta camera de supraveghere sa vada in orice conditii de luminozitate. Acest lucru este important deoarece noaptea, activitatea infractionala creste considerabil.

Un sistem de supraveghere digital este format din una sau mai multe camere video pentru interior sau exterior, o unitate de inregistrare DVR (digital video recorder) si unul sau mai multe monitoare (dupa caz, in functie de ce nevoie are beneficiarul). Partea buna este ca un astfel de kit poate fi compus din echipamente ale mai multor branduri, asadar, daca bugetul alocat este unul limitat, puteti alcatui treptat kitul perfect pentru dumneavoastra.

Perfectiunea in acest context inseamna in primul rand, claritate a imaginii. In comert se gasesc diferite tipuri de camere supraveghere HD insa nu toate isi merita pretul. De aceea este bine sa fiti atenti la cateva caracteristici de baza pentru a fi sigur ca alegeti produsul cel mai bun pentru spatiul ce necesita protectie 24 de ore din 24.

Cele mai importante specificatii tehnice ale unei camere high-definition:

  • O camera de supraveghere ce are un senzor de imagine no-name, ar putea sa va faca surprize neplacute. De aceea, aveti in vedere brandurile mai cunoscute.
  • Ledurile IR sunt necesare deoarece ajuta la captarea imaginilor pe intuneric.
  • Lentila cu reglaj manual (varifocal).
  • Carcasa metalica ce ar trebuie sa aiba minimum IP 66 ca si clasa de protectie. Pe scurt, acest scor arata ca o camera poate rezista la fluctuatiile de temperatura fara probleme. Asadar, vremea nu poate afecta componentele electronice din interior.
Vezi si:  Soluții pentru spațiu în bucătărie

Desi camerele de supraveghere digitale reprezinta „ochii” sistemului de monitorizare video, fara un „creier” (digital video recorderul), activitatea surprinsa ar fi in zadar. DVR-ul indeplineste cateva functii importante si fara aceasta unitate, kitul nu ar functiona in parametrii optimi. Unitatea DVR are rolul de a memora ceea ce vad camerele si livreaza fluxul de informatii prin internet pentru ca dvs. sa puteti vedea in timp real ce se petrece in locatie. Cu ajutorul lui puteti de asemenea sa setati camerele video sa inregistreze la detectia miscarii, de exemplu. Tot prin unitatea DVR aveti posibilitatea sa inregistrati si sunetele de fundal daca atasati microfoane.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.