Produse si accesorii electronice la un click distanta, prin magazinul online Electromag

0 minutes, 58 seconds Read

Electromag comercializeaza prin intermediul magazinului online de electronice o gama variata de accesorii auto, conectica, accesorii audio, TV, retelistica sau calculatoare, precum si adaptoare, statii de taxi, tablete, ebook-uri, telecomenzi, playere auto si portabile, interfoane, carduri USB, baterii si acumulatori, alimentatoare sau antene si multe alte produse.

Pentru a ne dovedi profesionalismul in domeniul comertului electronic, marturie stau cele doua diplome obtinute de firma noastra in „Top Afaceri Romania”, top realizat pentru Romania Microintreprinderi, judetul Cluj – unde am obtinut primul loc in 2012 pentru intermedierea in comertul cu diverse produse si locul doi in 2011 pentru comertul cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor in acelasi clasament.

Oferim asistenta si suport tehnic la achizitionarea oricarui produs din magazinul nostru si livram in peste 5500 de localitati din Romania folosind serviciile de curierat rapid Urgent Curier. Pretul de livrare a unui colet este de 25 lei, plus TVA.

Dispunem de un portofoliu format dintr-o gama variata de produse si accesorii auto, IT&C, accesorii sonorizari, electrice, TV, cabluri, iar clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si juridice sau de tip industrial, magazine de specialitate, ateliere de service, depiste en-gross sau companii nationale sau multi-nationale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.