Spitalul Akh Viena si faima acestuia

author
1 minute, 35 seconds Read

Nu in zadar au austriecii faima lor pentru performanta in absolut orice domeniu si mai ales pentru profesionalism in domeniul medicinei deoarece aici gasim acest spital Akh din Viena care ofera, contra unor costuri pe care tot mai multi si le pot permite, servicii de cea mai inalta calitate.

Spitalul Universitar Akh are o suprafata de peste doua sute patruzeci de mii de metri patrati si foarte multe departamente in conducerea carora stau numai persoane avizate, doctori universitari de prestigiu si asistenti dedicati meseriei lor. La Akh Viena nu merg numai oamenii bolnavi, ci merg si cei care sunt sanatosi ca sa isi descopere bolile ascunse din organism pe care niciun doctor din Romania nu le poate depista, fie pentru ca nu are deprinderea necesara si nici experienta sau poate interesul, fie pentru ca nu are aparatura profesionista care sa poata veni in ajutorul pacientilor. Mai ales pentru ca traim in medii tot mai toxice si avem tot mai multe sanse sa ne imbolnavim – oamenii au inceput sa aprecieze serviciile de calitate ale doctorilor si sa apeleze nu numai la cei care le pot oferi sperante de supravietuire unei boli fatale, indiferent de costuri insa si la cei care le pot oferi alinare in ultimele luni sau saptamani de viata.

In ultimii trei ani, asa cum spun si canalele media, clinica privata Akh cat si spitalul Universitar Akh din Viena au inceput sa fie alese de un numar de trei – aproape patru ori mai mare de romani. Avand in vedere ca este spitalul al treilea clasificat  in functie de marime din lume si foarte cunoscut – Akh isi imbunatateste continuu performantele pentru a deschide bratele catre tot mai multi pacienti aflati la nevoie. Si cum este putin mai greu sa intri pe portile spitalului, foarte multi apeleaza la intermediari care au relatii mai vechi cu conducerea Akh sau la persoane care deja s-au tratat acolo.

Vezi si:  Greseli frecvente in perioada Sarbatorilor de iarna

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.