Cat de eficienta este refacerea danturii prin sistemul all on 4?

2 minutes, 1 second Read

Conceptul de dinti intr-o zi a devenit din ce in ce ai popular. Sistemele de implanturi all on 4 sau all on 6 au inceput sa ii incante pe toti cei care au probleme dentare, in conditiile in care promit o dantura perfecta in doar 24 de ore, chiar si pentru persoanele care si-au pierdut absolut toti dintii.

Ce reprezinta sistemul all on 4?

Este o solutie de refacere dentara prin care se fixeaza o proteza pe 4 implanturi fixe. Persoanele care au suferit de-a lungul timpului pierderi dentare in aproape toata cavitatea bucala, pot gasi in aceasta solutie cea mai eficienta varianta de refacere dentara totala. In principiu, avantajele acestui sistem sunt urmatoarele:

  • Este realizat in doar 24 de ore prin inserarea unor implanturi si a unei lucrari protetice provizorii;
  • Nu este dureros. Intreaga manopera chirurgicala este realizata sub sedare si sub supravegherea unui medic;
  • Asigura o dantura perfecta din punct de vedere estetic;
  • Elimina necesitatea protezelor mobile.

Este adevarat ca o astfel de procedura poate sa fie destul de costisitoare, insa este la fel de adevarat ca este o procedura pe viata.

Cui ii este destinat sistemul All on 4?

In principiu, cei vizati de o astfel de procedura sunt pacientii care sufera de o boala parodontala. Se pot bucura de ea si toti pacientii care au pierdut multi dinti sau care i-au pierdut pe toti.  Cei care sufera de diabet, boli cardiovasculare sau alte afectiuni de patologii cronice pot sa se bucure, de asemenea, de acest sistem revolutionar, in conditiile in care nu le este recomandat implantul conventional.

Vezi si:  Semnele si simptomele dementei la batrani

Nu in ultimul rand, sistemul este destinat tuturor celor carora activitatea cotidiana le solicita o restaurare dentara rapida, avand nevoie de un zambet perfect.

Aceasta metoda dentara poate sa fie realizata atat pe ambele arcade, cat si pe o singura  arcada sau chiar pe jumatate din arcada, iar costul, desi este mare, poate sa fie mult redus fata de cel solicitat de alte metode de restaurare, cum ar fi implanturile pentru fiecare dint in parte.

Exista si dezavantaje ale acestui sistem?

Nu exista foarte multe dezavantaje. Totusi, osul trebuie sa fie suficient de puternic si de mare pentru a permite implantarea, iar persoana care apeleaza la sistemul all on 4 nu trebuie sa aiba probleme semnificative de sanatate, deoarece pot sa interfereze cu tratamentul.

Per total, solutia este una dintre cele mai eficiente de pe piata atunci cand vine vorba despre restaurarea danturii, reusind sa gaseasca un echilibru intre costuri si rezultate.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.