Alegerea unei oferte de team building potrivite

1 minute, 50 seconds Read

Sunt momente in activitatea oricarei firme, grupari sau organizatii cand se simte nevoie unor schimbari. Fie apar diverse conflicte, se inrautatesc unele relatii sau apar oameni noi – aceste situatii nu trebuie ignorate, ci trebuie abordate in mod direct. Mai mult decat atat, pentru o mai buna coeziune si eficienta a echipei, nu putini sunt cei care apeleaza la  diverse programe, de tip outdoor sau indoor.  Asadar, cum alegem la randul nostru o oferta de team building potrivita, care sa ne aduca rezultatele cautate?

 

Putem sa urmam niste puncte care ne vor fi de real folos:

– Cat va costa in total organizarea unui astfel de program? Majoritatea firmelor ce organizeaza evenimente de team building outdoor necesita raspunsurile la urmatoarele intrebari pentru a da un raspuns estimativ:

* O detaliere a evenimentului dorit

* Numarul participantilor ce vor fi inscrisi

* Zona sau locatia in care doriti ca acest curs sa aiba loc.

– Exista costuri suplimentare sau costuri ascunse intr-o astfel de oferta? Aceste aspecte trebuie discutate la inceput, fiind vorba atat de extra-uri, servicii suplimentare si asa mai departe.

– Sunt incluse in taxa totala si cheltuielile de cazare? Majoritatea ofertelor nu vor contine si costurile necesare cazarii in pensiuni, moteluri sau campinguri, pe durata programului de team building.

– Care este experienta firmei pe care o alegem, in acest domeniu? Este posibil ca o firma mai noua sa aiba tarife mai mici insa experienta sa se reflecte in modul in care isi organizeaza si planifica ofertele de team building.

– Cat de solicitante din punct de vedere fizic vor fi activitatile ce sunt incluse in program?  Aceasta este o intrebare care se justifica, deoarece foarte multe firme de team building apeleaza la activitati extreme (sau mai putin extreme), individuale sau de echipa (precum tiroliana, catarare, canyoning, paintball, explorare pesteri, atv, rafting), cat si jocuri psihosociologice diverse.  Chiar definitia acestor programe sau oferte outdoor cuprinde necesitatea alegerii unui cadru natural inedit,  ce sa nu fie familiar participantilor.

Vezi si:  Raspunsuri la intrebarile aparate auditive si auz

 

Nu in ultimul rand, sunt importante acreditarile si echipamentele folosite, cat si obiectivele pe care le veti stabili alaturi de experti.  Acestea vor determina in mare masura siguranta echipei si succesul ofertei de team building pe care ati ales-o.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.