Beneficiile unei asigurări private de sănătate

author
1 minute, 35 seconds Read

Odată cu creșterea nivelului de stres  și  a problemelor de zi cu zi ale vieții moderne, asigurarea de sănătate devine mai importantă ca niciodată.

Piața asigurărilor de sănătate private este estimată în România la aproximativ 10 milioane Euro, iar mărimea sa restrânsă este determinată de lipsa de informare cu care se confruntă populația. Beneficiile și avantajele unei asigurări de sănătate private nu sunt, în acest moment, suficient de clare și cunoscute pe piața din România. Astfel, MediHelp International prezintă cele mai importante beneficii ale unei asigurări private de sănătate cu acoperire internațională, un produs superior oricărui alt tip de asigurare existent pe piață în acest moment.

MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurări de sănătate private din Europa Centrală și de Est, fiind prezent pe piață încă din 1999. În parteneriat cu Bupa International, MediHelp îmbină cu succes asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală internațională, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi ale clienților săi.

Printre beneficiile oferite de o asigurare de sănătate privată oferite de MediHelp International putem aminti:

  • acoperire internațională;
  • îngrijire medicală oriunde în lume, limită de acoperire de peste 1 milion Euro/an/membru,
  • acoperire pentru spitalizare și alte costuri asociate,
  • evacuare aeriană,
  • acoperirea tratamentului pentru cancer,
  • servicii de transplant,
  • asistență medicală în ambulatoriu,
  • acces la orice clinică din lume și toate serviciile de urgență, 24/7 sunt incluse în asigurarea privată de sănătate.

O asigurare medicală internațională are un important avantaj: oferă acces la o gamă largă de servicii medicale, oferite de un număr mare de furnizori internaționali, acoperind toate procedurile medicale importante. O asigurare privată de sănătate oferă practic libertate de alegere și acoperire pentru probleme medicale oriunde și oricând.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.