Tigara electronica, solutia ideala pentru fumatorii inraiti

1 minute, 52 seconds Read

Fumatul este un obicei caruia toti oamenii ii cunosc neplacerile. Cu toate astea, o buna parte din populatia lumii insista sa traga fum nociv in piept si sa se expuna la boli, care mai de care mai periculoase. Acest lucru nu poate decat sa ii deranjeze pe cei care nu sunt amatori de tutun si sa creeze o oarecare tensiune, deloc placuta.

Din fericire insa, in ultimii ani a aparut o solutie foarte interesanta, care poate sa schimbe viziunea total neplacuta asupra fumatului: tigara electronica. Vipercig , cum mai este numita, este o solutie ideala pentru toti cei care isi doresc sa se lase de fumat, insa nu pot sa faca acest lucru din varii motive.

Practic, este o tigara care in loc sa elimine fum elimina abur si care in loc de zecile de mii de substante nocive, contine doar nicotina.

Partea extrem de buna a acestui tip de fumat este faptul ca nicotina poate fi dozata iar doza poate sa fie micsorata odata cu trecerea timpului. In acest fel, cu timpul poti renunta la dependenta si poti spune cu mandrie ca nu mai esti fumator.

Tigara electronica este, pe langa o alternativa sanatoasa la fumatul clasic, o alternativa mult mai putin deranjanta din punct de vedere social. Problema sociala este una dintre cele mai mari probleme pe care o tigara clasica le ofera, deoarece incurajeaza fumatul pasiv, este urat mirositoare si este deosebit de deranjanta.

Tigara electronica in schimb nu elimina niciun fel de fum, aburul fiind de cele mai multe ori frumos mirositor, nu impregneaza miros in maini si in haine si nu deranjeaza. In felul acesta, te poti bucura de fumat chiar si in locurile in care acesta este interzis. Cu siguranta ti-ai dorit sa poti fuma in metrou, in autobuz, in tren sau la locul de munca, fara sa mai fie nevoie de pauza de tigara. Acest tip de tigara iti ofera posibilitatea sa faci asta fara sa fii tras la raspundere.

Vezi si:  De ce sa folosesti sampon fara sulfati

Beneficiile sunt evidente si continua cu pretul, care raportat la cel al unei tigari normale, este egal sau chiar mai mic. Asadar, daca esti fumator, ai toate motivele sa incerci o astfel de tigara. Cine stie, poate peste o perioada te vei putea lauda ca nu esti fumator.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.