Unde gasesti un salon de masaj pe Ion Mihalache

author
1 minute, 42 seconds Read

Un beneficiu universal al masajului este acela ca te elibereaza de stres. Il poti face acasa, dar si la saloanele de masaj, care pot fi gasite oriunde in Bucuresti, ca de exemplu Bulevardul Ion Mihalache.

De fiecare data cand simti ca stresul nu iti da pace, o sedinta la un salon de masaj pe Ion Mihalache te va ajuta enorm. Stresul creste cortizolul, hormon al stresului dar si nivelul zaharului din sange, de aceea trebuie sa lucrezi la eliminarea acestuia. Poti folosi nu numai masajul, dar si tehnici de meditatie.
Un stres excesiv poate duce la simptome fizice, inclusiv dureri de cap, stomac deranjat, tensiune arteriala ridicata, dureri in piept si probleme de somn. Cercetarile sugereaza ca stresul poate agrava anumite simptome sau boli, de aceea poti apela la saloanele de masaj, ca sa scapi de probleme.

Tot cercetatorii au aratat ca aceasta poate scadea ritmul cardiac si tensiunea arteriala, relaxeaza muschii si creste productia de endorfine. Astfel, te vei simti bine in corpul tau.

Dopamina si serotonina, de asemenea, se pot elibera in urma sedintelor de masaj facute la un salon specializat. Rezultatul este un sentiment de relaxare, de calm, care face ca stresul pe termen scurt sa fie mai usor de depasit.

De fapt, eliberarea de stres este unul dintre primele beneficii care vin la pachet cu terapia prin masaj. Este, de asemenea, o componenta-cheie pentru oricine incearca sa aiba un stil de viata mai sanatos.

Studii clinice arata ca si o singura sesiune o jumatate de ora de masaj poate scadea semnificativ ritmul cardiac, nivelul de cortizol si nivelurile de insulina.

Vezi si:  Cum influenteaza mineralele sanatatea noastra

Beneficiile terapiei de masaj pentru stres

Prin adaugarea unor masaj la rutina ta de acum te vei simti mult mai bine, iar starea de sanatate se va imbunatati. Vei deveni o persoana mai tonica si ami fericita. Astfel, poti merge oricand sa iti faci programare la un salon de masaj, noi il recomandam pe cel de pe Ion Mihalache.

Masajul poate fi un aliat puternic in combaterea tensiunilor de zi cu zi, dar si pentru reducerea starilor de anxietate!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.