Cum profitam de diversele promotii la laptop?

2 minutes, 10 seconds Read

Nu doar de Black Friday sunt disponibile pe piata de specialitate promotii in zona IT&C, ci in fiecare zi. Desigur, nu  intotdeauna sunt la fel de spectaculoase ca cele care se intampla in fiecare luna noiembrie (de Vinerea Neagra – Black Friday), insa merita sa fie luate in calcul.  Poate pe lista ta de cumparaturi este trecuta azi, pentru aceasta saptamana, un nou laptop, un calculator de birou, o tableta sau o camera foto digitala. Si cu siguranta nu ai de gand sa astepti pana in ultima luna de toamna!  In plus, faptul ca Windows 8 a lansat o serie de noi device-uri te poate motiva sa faci acum un upgrade.  Cum gasim asadar si ce trebuie sa evitam in ceea ce inseamna vanatoarea dupa promotii laptop ?

 

Pentru inceput,  trebuie sa intelegem ca exista in mod constant discount-uri si reduceri  la gama de laptopuri mai vechi (de dinainte de cele cu procesor Core 2 Duo sau chiar Dual Core) – este si normal, deoarece acestea sunt de productie mai veche, pe de o parte, cat si pentru ca  perioada lor de utilizare va fi mai scurta (nu datorita faptului ca au fost folosite ci pentru ca cerintele sistemelor de operare, a aplicatiilor si a jocurilor sunt intr-o continua crestere – astfel in cativa ani, ele vor face cu greu fata programelor strict necesare).  O diferenta notabila de pret poate fi observata de asemenea intre modelele de laptop ce au placa video integrata (on board) precum Intel HD Graphics B820 si cele care utilizeaza placi  video dedicate, cu memorie mai mare, cum ar fi AMD Radeon HD 7670M la 2 GB .

Vezi si:  SSD vs HDD pentru gaming: care este cel mai bun?

 

In al doilea rand, nu trebuie sa ne lasam convinsi de un accesoriu sau altul  pe care il primim ca si „cadou” la cumpararea unui astfel de produs de pe pagina sau standul de promotii laptop. Un astfel de mouse, boxe sau orice alt accesoriu de acest tip are o valoare mica; in plus, ele pot fi chiar parte din oferta producatorului, nu a distribuitorului sau resellerului respectiv.

 

In al treilea rand si poate cel mai important, trebuie sa ne alegem un laptop care sa raspunda foarte bine necesitatilor noastre – e bine, tocmai de aceea, sa scriem pe hartie care sunt caracteristicile pe care trebuie sa punem accent (pentru acest lucru putem face un scurt dar esential research, in ceea ce inseamna fiecare componenta si  trasaturile sale esentiale).

 

Astfel, ne marim sansele de a investi banii intr-un mod corect, alegand un produs din gama de promotii care sa ne aduca satisfactie pentru o perioada cat mai lunga de timp, de calitate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.