Nu confundati calculatoarele second hand cu cele de calitate inferioara

2 minutes, 40 seconds Read

Foarte multi cumparatori se gandesc la o calitate inferioara atunci cand aud de alculatoare second hand. In realitate, acest lucru nu este neaparat adevarat. In foarte multe cazuri, cumparatorii care achizitioneaza un calculator second hand beneficiaza de calitatile unui calculator nou, dar au de platit mult mai putini bani. Acest lucru infirma opinia gresita conform careia calculatoarele second hand nu sunt de incredere. Aceste calculatoare sunt folosite de multe ori numai cateva luni, deoarece multe birouri isi schimba foarte frecvent calculatoarele. Daca ele au fost intretinute cu grija, sunt in stare perfecta de functionare.  De asemenea, mai exista si o categorie de laptopuri, numita laptopuri refurbished. Acestea sunt sisteme cu mici defecte de fabricatie, care au fost corectate apoi de catre producator sau de catre o firma de specialitate. In acest fel, ele sunt chiar mai de incredere decat cele noi, deoarece au fost supuse unor verificari suplimentare.

Cu alte cuvinte, un laptop refurbished este unul care a fost reparat, curata si readus la starea lui de odinioara. Aceste laptopuri reparate sunt la fel de bune ca si laptopurile noi. De cele mai multe ori aceste sisteme vin impreuna cu o garantie de cateva luni. La cererea cumparatorului se poate acorda chiar si o garantie de 3 ani, dar in acest caz va trebui sa platiti mai mult. Prezenta garantiei inseamna ca fiecare aspect al unui laptop refurbished a fost luat in considerare, si totul este bine pus la punct. Iar dumneavoastra nu aveti nici un motiv pentru care sa va faceti griji.

Un laptop refurbished ofera foarte multe avantaje de pret. Acestea sunt foarte benefice pentru buzunarul dumneavoastra. In cele mai multe cazuri, pretul unui laptop refurbished este mult mai mic decat al aceluiasi sistem original. Fiecare dintre marii producatori de laptopuri ofera modelele sub forma de laptopuri refurbished, care au preturi mult mai mici in comparatie cu pretul sistemelor cu aceleasi specificatii, dar care sunt noi. Dell, Compaq, Acer, Apple, Lenovo si multi alti producatori ofera laptopuri refurbished la preturi foarte avantajoase. Cea mai buna metoda de  a achizitiona laptopuri refurbished este sa apelati direct la producator, dar le puteti gasi si in cadrul magazinelor de calculatoare si laptopuri second hand. NU trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii acestor produse, deoarece cele cei mai multi producatori si magazine de specialitate ofera garantie.

Vezi si:  Info despre tastaturile de laptop

Dar este foarte important pentru cumparatori sa faca putine cercetari inainte de a cumpara un laptop refurbished sau un calculator second hand. Trebuie sa tineti cont de necesitatile dumneavoastra, iar daca este cazul puteti imbunatati capacitatea hard-ului sau al memoriei RAM inainte de a achizitiona sistemul dorit. Aveti grija, deoarece in unele cazuri, laptopurile refurbished nu pot fi imbunatatite si up-gradate. Laptopurile sunt sisteme diferite de calculatoarele obisnuite, si nu intotdeauna este posibil sa se faca imbunatatiri la ele. Acest lucru inseamna ca nu puteti imbunatati componentele individuale. Totusi, garantia ofera posibilitate schimbarii pieselor acesto laptopuri, daca este cazul sa faceti acest lucru.

Asadar, calculatoarele second hand si laptopurile refurbished nu inseamna calitate inferioara in ciuda faprului ca sunt mult mai ieftine decat cele originale. Singurul dezavantaj al calculatoarelor second hand este faprul ca acestea sunt mai vechi, dar daca nu aveti cerinte mari, acestea sunt foarte potrivite pentru dumneavoastra.

author

preturibune

Laptop second hand ieftin - magazin IT- laptopuri sh din import refurbished, monitoare lcd second hand, calculatoare second hand - garantie

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.