Ce antivirus sa aleg?

In ziua de astazi, utilizatorii de computere in mod constant se confrunta cu amenintari de securitate a informatiilor. Inselatorii cibernetici raspandesc un numar foarte mare de programe periculoase, care cu siguranta nu pot aduce utilizatorului computerului beneficii. Programele periculoase pot transmite unor terti date confidentiale a utilizatorului, sa fure datele de acces la sistemele de plata, deteriora informatii importante, si chiar sa blocheze computerul.

Astfel, inaintea utilizatorilor apare problema de a proteja computerul de programe periculoase. Din fericire, acum exista un numar mare de programe antivirus, care pot satisface nevoile oricarui utilizator de computer. Produsele pot fi platite si gratuite.

Antivirus gratuit nu impune taxe de utilizare si ofera un anumit nivel de protectie, care permite o lupta cu amenintari importante. Dar functionalitatea acestor produse, de obicei, este iferioara in comparatie cu antivirusii gratuiti, iar pentru protectia eficienta este nevoie de setari fine, precum si instalarea programelor suplimentare.

Antivirusii cu plata sunt dezvoltate de companii mari, care au o experienta mare in aceasta industrie, astfel incat acestea au o eficienta foarte ridicata. Dezvoltatorii ofera in produsele sale o gama intreaga de produse, care vor permite protejarea computerului utilizatorului de toate amenintarile informatice. Dezvoltatorii mari au sanse mult mai multe pentru a monitoriza amenintari noi si de a dezvolta metode noi in lupta cu programe periculoase.

Bineinteles, pe Internet se pot gasi chei sau programe antivirus crack-ute, dar in acest caz nimeni nu va putea garanta ca aceste versiuni vor proteja computerul, deoarece acestea adesea au probleme cu actualizarea  si functionarea a tuturor modulelor. Prin urmare, mai bine sa cumperi o licenta pentru antivirus, mai ales ca acum exista pe piata foarte multe oferte.

Vezi si:  Web design sau design grafic?

De exemplu, pe portalul Antivirus Free sunt adunate oferte programelor antivirus de la toti producatorii importanti. Vei putea alege o protectie pentru computerul de acasa, precum si sa gasesti multe promotii. Achizitionarea antivirusului necesita unele costuri, dar acestea nu depasesc costurile recuperarii unui computer dupa infectare cu programe periculoase. Iar in cazul in care atacatorii vor avea acces la cardul tau de credit sau vor intra in posesia datelor confidentiale, pierderile ar pute fi mult mai mari.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.