Diferenta dintre un laptop si un calculator

1 minute, 13 seconds Read

Mobilitatea este principalul argument pentru a alege un laptop in detrimentul unui calculator, dar cererea foarte mare pe piata de IT pentru notebook-uri i-a facut pe marii retaileri din domeniu sa ieftineasca sistemele desktop home si desktop business, pretul mic in comparativ cu un laptop este unul din avantajele achizitiei unui calculator.

Avand in vedere ca tinerii se vor pregati pentru facultate, au nevoie de un laptop portabil cu un hard-disk de capacitate mare, de cel putin 250 de Gb, pentru stocarea materialelor pentru scoala, muzica, filme, inregistrari video sau fotografii.

Un procesor puternic si memoria RAM sunt doua caracteristici la care trebuie sa va uitati atunci cand hotarati sa va achizitionati un sistem, indiferent ca este notebook sau calculator, esentiale atunci cand rulati mai multe aplicatii concomitent. Daca va achizitionati un sistem pentru gaming, anumite jocurile si aplicatii solicita o placa video dedicata si un procesor performant.

Ventum Shop, magazin online IT din Cluj-Napoca, dispune de calculatoare de vanzare ieftine si oferte extrem de atractive la laptop-uri, jocuri PC, componente PC, jocuri PS3, jocuri PSVita sau jocuri xbox360.

Firma noastra ofera calitate si profesionalism la cele mai bune preturi, asigurand intreg suportul tehnic de care are nevoie clientul la achizitia unui produs prin intermediul magazinului nostru.

Pe langa calculatoare, laptop-uri si jocuri video, Ventum Shop ofera spre vanzare imprimante si scanner, telefoane mobile, monitoare, televizoare LED si LCD, camere foto si video, rame foto digitale, sisteme audio video sau echipamente de retelistica si servere.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.