Vacante online pe HappyTour.ro

Am călătorit în cele mai bune condiții cu Happy Tour Goup

author
2 minutes, 54 seconds Read

De fiecare dată când aleg să călătoresc in concedii, excursii sau vizite de serviciu, aleg aceeași agenție: Happy Tour. De când am mers prima dată cu ei am avut sentimentul siguranței si tocmai de aceea nu vreau să schimb nimic din modul în care îmi planific vacanțele. Eu trebuie doar să îmi doresc, să vreau să călătoresc, să am timp și banii necesari. De restul are grijă agenția.

În Grecia prin intermediul HappyTour

Spre exemplu, anul trecut în vară am călătorit în Grecia împreună cu încă alte două familii de prieteni. Cu toții am luat hotărârea de a lăsa grija organizării pe seama Happy Tour, știind că totul va fi bine. Am beneficiat de excelente condiții de cazare în Corfu, la Aquis Sandz Beach Resort.

Aquis Sandz Beach Resort - Vacanta in Grecia prin Happy Tour
Aquis Sandz Beach Resort

Aceasta locație a fost recent renovată și are și un Mini Water Park, ceea ce o face și mai interesantă. Complexul hotelier se află pe o plajă largă de nisip de pe insulă, fiind aproape de centrul stațiunii și la 30 km distanță față de aeroport. Toate camerele au baie cu cadă, sunt dotate cu uscătoare de păr, aer condiționat, TV cu cablu, telefon, un bar mic, balcon. În cayul în care se arată interes, se poate oferi, contra cost, un seif.
În resortul pe care l-am descoperit prin intermediul happytour se găsesc și restaurante, piscine, terenuri de tenis, programe de animație și chiar posibilitatea de a juca volei pe plajă.

Aquis Sandz Beach Resort - Terenul de tenis - Vacanta prin Happy Tour
Aquis Sandz Beach Resort – Terenul de tenis

Daca se doreste, se poate apela la sala de fitness și la serviciile medicale, contra cost. Cei care merg în familie, așa cum am mers și noi, având copiii după ei, pot petrece timp frumos la piscine, la teatrul în aer liber, la mini-club, la locul de joacă. Pentru copiii mofturoși există chiar un meniu special de copii. Părinții care doresc câteva ore libere de la parenting, se găsește bonă imediat, numai că această cerere trebuie plătită, fiind un serviciu extra, pe lângă biletul plătit deja de către agenție.
Ce să spun? A fost o vacanță cu adevărat de vis planificată de happytour. Toți am avut parte de tot ce ne-am putut dori pentru a ne relaxa. Niciunul dintre prietenii mei nu a plecat de acolo nemulțumit.

Vezi si:  Cum gasesti o agentie de turism potrivita pentru vacanta ta

Vacanța perfectă e planificată cu Happy Tour Group

Normal că și anul acesta vom pleca în vacanță. Bineînțeles că tot cu Happy Tour. De ce am dori să schimbăm ceva ce funcționează atât de bine? Atât timp cât ne sunt satisfăcute doleanțele în materie de călătorii, totul este ok. Vara aceasta am ales deja Stațiunea Taormina din Italia. Hotelul Vello D Oro, renovat în anul 2002, se află situat la aproximativ 60 de km de aeroportul Catania. Știu deja ca voi avea cameră cu duș, telefon, TV programe prin satelit, aer condiționat, seif, uscător pentru păr. Micul dejun este inclus, fiind sub formă de bufet. Transferul de la Taormina la hotel cu mașina mică este inclus în costul biletului plătit pentru cazare. Suntem deja cu sufletul la gură în așteptarea vacanței în Italia.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.