Inca o vara plina de turistii in statiunea estivala Costinesti!

 

Pentru ca este statiunea perferata a adolescentilor, mai precis a tinerilor din intreaga tara, statiunea Costinesti incepe sa se umple de turisti inca din luna iunie a fiecarui an. Probabil in mare parte se datoreaza tarifelor de cazare mici care se practica acolo dar si datorita stilului de viata libertin. O multime de tineri ajung aici pusi pe distractie si petrec de dimineata pana noaptea tarziu, facandu-si astfel o multime de amintiri!

Nici vara aceasta statiunea Costinesti nu a dus lipsa de turisti in ciuda faptului ca majoritatea unitatilor turistice de pe litoral s-au plans de aceasta vara, mai exact de numarul turistilor sositi pe litoral. Pe primul loc in topul celor mai vizitate statiuni estivale de la noi se claseaza fara doar si poate Mamaia insa statiunea Costinesti a fost vara aceasta cu siguranta pe locul 2!

In Costinesti veti gasii mereu cazare pentru toate gusturile. Aici exista de la cabane de lemn care iti ofera un minim de confort ( un pat si o masuta si eventual baie in curte) si pe care le puteti inchiria pentru sume modice ca 25-30 lei pe noapte la pensiunie de 2 sau 3 stele  in care nivelul confortului creste semnificativ , pana la locatii extravagante de lux pentru cei mai pretentiosi dintre turisti. Bineinteles si tarifele de cazare explodeaza in aceasta situatie avand in vedere faptul ca ofera conditii exceptionale!

Exceptand tarifele de cazare Costinesti care sunt renumite si care atrag o multime de turisti, in statiune exista si foarte multe locatii distractive pentru tinerii hotarati sa se distreze. Printre acestea amintim  terase, beach baruri, cluburi de noapte, parcuri de distractie , etc.

Vezi si:  Cazare pe litoral in statiunea Mamaia

Majoritatea turistilor care si-au petrecut vacanta in Costinesti au fost multumiti de ce au gasit anul acesta in statiune insa au fost si cateva voci care s-au plans de mizeria din localitate, de lipsa de interes a autoritatilor si de mancarea din restaurante!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.