Aplicatii muzicale pentru noul tau Samsung Galaxy A3

author
1 minute, 34 seconds Read

Noua aparitie Samsung Galaxy A3 a cucerit toti pasionatii de tehnologie din intreaga lume. Iar cant tehnologia se leaga si cu muzica, magazinul de aplicatii Android Google Play nu-si mai incape in piele de fericire.

Daca te numeri si tu printre persoanele care nu pot trai fara muzica si care vor sa fie mereu la curent cu tot ce se intampla in acest domeniu artistic, iata care sunt aplicatiile de care ai nevoie si pe care le poti instala in doar cateva secunde pe noul tau telefon:

  1. Shazam

Ti se intampla des sa auzi melodii la radio, in magazine si malluri sau chiar in club, sa iti placa si sa nu stii de unde sa le iei? Aceasta aplicatie compatibila cu noul smartphone Samsung Galaxy A3 te va ajuta sa afli orice artist si orice cantec, cu doar o atingere de ecran.

Tot ce trebuie sa faci este sa o deschizi atunci cand auzi o melodie noua si sa apesi butonul de inregistrare pentru ca programul sa o poata eticheta, in functie de linia melodica.

  1. 8tracks

Daca te-ai saturat sa asculti vinilurile bunicilor tai, casetele audio ale parintilor si CD-urile de cand erai copil sau adolescent si ai nevoie de o aplicatie care sa iti furnizeze cele mai noi beat-uri, 8tracks este perfecta pentru tine.

Aici ai posibilitatea sa iti alegi genul musical pe care vrei sa-l asculti, formatia preferata sau chiar starea in care te afli, pentru a primi o sugestie de playlist perfect si in concordanta cu nevoile si dorintele tale.

  1. Grooveshark

O alta aplicatie muzicala pe care trebuie sa o instalezi pe noul tau Samsung Galaxy S3 este Grooveshark. Aici poti sa iti faci singur playlisturi cu artistii preferati, poti asculta intreaga discografie a unui artist sau a unei formatii, poti asculta muzica in functie de genul musical si poti chiar sa folosesti optiunea de a asculta melodiile populare in acest moment.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.