Cauţi momente de relaxare totală? Încearcă un fotoliu cu masaj!

1 minute, 42 seconds Read

Ai putea să îți imaginezi o sesiune de masaj în care să participe la bunăstarea ta cel putin zece mîini deodată?
Dar cum ar fi să îți imaginezi că aceste sesiuni de masaj ar avea loc de câte ori pe zi vrei tu? Îți zboară gândul la un salon de masaj personal, în propria casă?
Noi avem o idee și mai bună: special concepute pentru momentele tale de relaxare în confortul propriului cămin, la birou sau în orice locație dorită de tine, fotoliile cu masaj îți aduc mai multe beneficii decît îți puteai imagina vreodată.

Acestea oferă un masaj complet care conduce la stimularea simțurilor tale, revoluționarea oricărei idei pe care o aveai despre masaj și îndepărtarea tensiunii. Uneori cautăm modalități de a ne reenergiza, de a atrage neprețuita relaxare în fiecare ligament, os sau mușchi din corpul nostru, însă timpul nu ne permite să acordăm multă atenție activităților eficiente în eliberarea stresului.

Komoder este importator pentru România și oferă o gamă largă de fotolii cu masaj, care vă pot oferi un paradis al masajului direct în casa Dvs. Principalele brand-uri pe care le puteți găsi aici în materie de fotolii sunt Panasonic, Inada, Sanyo, Fuji, Humantouch si bineînțeles, Komoder.
De la accesorii încorporate precum sistem audio, sistem de ghidare vocală, sistem de încălzire, role 3D de masaj, perne de aer, programe de memorie, panou de control, până la telecomandă, senzori de presiune, suport ajustabil pentru picioare, toate sunt implementate în cel mai armonios mod posibil in aceste miraculoase fotolii de masaj.
Design-ul impresionant al fotoliilor cu masaj oferă o senzatie de real progres tehnologic. Reflexoterapia și tehnica Junetsu, masajul suedez și masajul shiatsu, dar și masajul profund pentru țesuturi sunt des întâlnite în programele de baza ale fotoliilor care pot fi găsite la Komoder.

Vezi si:  Unde gasesti un magazin adidas

Așadar, alegi să te înclini de durere sau alegi poziţia anti-gravitaţie a fotoliilor cu masaj?

author

devoratoarea

Optimizare SEO, SMM & SEO Copywriting

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.