Bijuterii de aur insotite de o minunata vacanta

1 minute, 15 seconds Read

E ciudat cum aurul alb, galben, putina bunavointa si dorinta de a multumi cea mai draga persoana pot sa aduca atat de multe in viata ta.

Zile de miere in capitale europene sunt scopul pe care Bijuteria Teilor si l-a propus pentru voi, insa ca in orice alta situatie, drumul, aventura, sunt mai frumoase decat destinatia. Asta deoarece niciun tip architectural, niciun turn si nicio catedrala nu egaleaza evolutia iubirii voastre. Niciun tip de muzica nu egaleaza muzica pe care sufletele voastre danseaza impreuna si in final, niciun fel de cultura nu poate sa schimbe evul mediu al relatiei voastre, renasterea si avantgardismul de care dati dovada in drumul vostru. Lasati inelele, colierele, diamantele, bratarile si verighetele sa va acompanieze, infrumusetand imaginile voastre.

Bijuteria Teilor multumeste toate dorintele, adaptandu-se la frumosul, delicatul si elegantul care trebuie sa inconjoare o femeie adevarata.
Din acest motiv, a hotarat sa aduca un plus de frumusete vietilor voastre. Toti ne gandim la viitoarele vacante, iar de cele mai multe ori cautarea nu este usoara. Ei bine, ne-am gandit noi la toate pentru ca niciun cuplu nu ar trebui sa piarda sansa de a vedea Praga sau Parisul.

Asadar, achizitionand verighete sau accesorii de nunta, precum butoni, cercei, coliere, bratari, seturi de mireasa, puteti castiga o vacanta la Praga/Paris in cuplu, acolo unde cele mai puternice iubiri au rezistat, implinindu-se.
Participarea la tragerea la sorti din 15 iulie / 30 august se face pe baza taloanelor completate cu datele personale, introduse in urnele din locatiile Bijuteria Teilor.

author

devoratoarea

Optimizare SEO, SMM & SEO Copywriting

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.