Ce ar trebui sa stim de florile prin curier

1 minute, 2 seconds Read

A trimite flori prin curier este un obicei atat romantic si elegant, cat si comod.

Indiferent ca vorbim de o  florarie online sau de firme de curierat care au incluse in oferta lor astfel de servicii (fie cu propria echipa, fie prin parteneri), livrarea de flori la domiciliu este o optiune foarte buna atunci cand vorbim despre o surpriza placuta facuta persoanei iubite sau un buchet de flori trimis la distanta.

In ultimul timp, odata cu cresterea ponderii pe piata a florariilor online, au crescut si livrarile de flori prin curier, putand fi comandate de la simple buchete de 3-5 flori, pana la servicii de decorare sali si aranjamente florale corporate.

O florarie online accepta plata atat cu cardul sau viramente/ordine de plata, cat si prin plata ramburs, la primirea florilor.

Pentru florile trimise prin curier, cu privire la distantele lungi, trebuie sa va intersati daca mijlocul de transport cu care se efectueaza transportul dispun de aer conditionat, fiind cunoscut faptul ca transportarea optima a florilor trebuie realizata la temperaturi de 11-14 grade.

Un alt lucru important de stiut, este ca florile nu trebuie sa  fie expuse in caldura sau vant timp indelungat, in ceea ce priveste  transportul de la depozite pana la centrele de productie.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.