Young woman applying nail polish at home

Ce este primer-ul pentru unghii?

2 minutes, 29 seconds Read

Young woman applying nail polish at homePersoanele care acordă o importanță mărită felului în care arată, se pot bucura de o multitudine de produse noi și foarte moderne pentru  îngrijirea unghiilor, în prezent. Astfel de produse există în centrele pentru înfrumusețare dar ele pot fi procurate și în mod direct de la magazinele online care distribuie și comercializează astfel de produse.

Vestea bună constă în faptul că, deși sunt produse foarte moderne și foarte estetice, prețurile lor nu sunt mari deloc. Mai mult decât atât, distribuitorii importanți de astfel de produse, în mod frecvent, organizează campanii importante de reduceri.

Ce este o substanță de tip primer?

În realitate, primer-ul reprezintă soluția de pregătire care se aplică pe unghii după ce praful rezultat în urma pilirii a fost îndepărtat complet. Rolul său este de a crea aderența sporită între unghia naturală și stratul de gel UV sau stratul de acryl care se aplică ulterior.

Primer-ul întotdeauna se aplică într-un singur strat și se usucă mereu la aer și nu la  lampa UV sau LED. Există mai multe forme de soluții primer disponibile în acest moment în comerț: primer acid, primer non-acid și primer fără acid.

Primer cu acid

Această soluție specială reprezintă cel mai eficient agent de aderență folosit în domeniul înfrumusețării unghiilor în momentul actual. El acționează pe unghiile naturale, dezinfectează, înlătură grăsimea în mod foarte eficient și creează micropori în care se va fixa perfect gelul UV. Deoarece degresează foarte bine unghiile, mai ales de sebum și deoarece le și deshidratează intens, soluțiile care vor fi aplicate ulterior vor rezista timp îndelungat.

Vezi si:  Cizme UGG la reducere de Black Friday 2014

Primer non-acid

Se folosește întotdeauna cu gelurile compatibile. Nu conține acid și are aceleași roluri ca și primer-ul acid. Este un produs modern care acționează foarte interesant. În primul rând, nu permite ca aerul să pătrundă sub cuticule și apoi determină o lipire perfectă a gelului UV. Cu cât acesta va adera mai bine la suprafața unghiei, cu atât manichiura va fi mai reușită și va atrage toate privirile persoanelor din jurul dumneavoastră.

FSM România

FSM Romania este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiură și pedichiură din România. Comercializează produse de o calitate excelentă, foarte variate și foarte moderne precum: ojă semipermanentă, kit-uri unghii, gel color, gel construcție, aparatură modernă, ustensile și accesorii, decoruri unghie, cristale pentru unghii, primer, top coat, degresant, acetonă, produse Everin, etc. Produsele se adresează atât persoanelor care obișnuiesc să își îngrijească manichiura acasă cât și persoanelor care administrează sau dețin cabinete de înfrumusețare pentru manichiură și pedichiură, saloanelor mixte de coafură și îngrijire unghii, etc.

Oferta merită analizată periodic și mai ales în acest moment, deoarece acum este  în derulare o foarte importantă campanie de reduceri, pentru produse incluse în portofoliu. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt complet GRATUITE.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.