Care sunt animalele de companie care se pot ingriji cel mai usor?

author
1 minute, 29 seconds Read

Cainii si pisicile necesita foarte multa iubire si atentie. Iar daca ai impresia ca nu te poti ocupa de ele asa cum trebuie, de ce nu ai privilegia un alt animal?

Pestele rosu. Este fara indoiala cel mai usor de ingrijit animal de companie! In afara de apa curata si de mancare, nu are nevoie de nimic altceva!

Dihorul. Pe langa faptul ca este foarte adorabil, dihorul este un animal foarte usor de intretinut, doarme intre 16 si 20 de ore pe zi deci se poate adapta foarte usor si la viata de apartament.

Perusul. Este un animal de companie mic, foarte usor de intretinut si independent. Trebuie insa ca sa i se curete cusca in mod regulat.
Papagalul. La fel ca si perusul, papagalul nu are nevoie de prea multe ingrijiri. In plus, te poti amuza foarte usor cu el!

Sarpele. Incredibil, dar adevarat. Este un animal de companie simpatic, pe care trebuie sa il ai la tine acasa. Este un tip de reptila care nu are nevoie de prea multa intretinere.

Hamsterul. Este un animal de companie adaptat vietii in apartament deoarece este foarte usor de intretinut si el. Dar, cusca sa ar trebui sa fie curatata cat mai des pentru se evita dezvoltarea de maladii.

Chinchilla. Este o mica rozatoare adorabila, care la fel ca si hamsterul sau porcusorul de Guineea nu are nevoie de prea multa ingrijire.

Sobolanul. Ei bine, da, poate deveni animalul perfect de companie. Se poate adapta foarte usor, nu ocupa prea mult loc si nu are nevoie de ingriiri speciale.

Vezi si:  5 motive pentru care trebuie luat in calcul un gard electric animale

Porcusorul de Guineea. Este sociabil si afectuos. Trebuie doar sa fie hranit si sa i se schimbe litiera atunci cand este cazul si sa il si scoti din cusca de cateva ori, cateva ore pe zi.

Tu ce animal de companie ai?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.