Ce stii despre meniul de nunta?

author
1 minute, 24 seconds Read

Poate pentru reprezentatii sexului masculin ideea de a planifica o nunta este una destul de simpla, alegi un restaurant, platesti pentru a il rezerva pentru ziua cu pricina, iti cumperi un costum si cam gata.

Pentru o viitoare mireasa lucrurile nu stau niciodata atat de simplu. Mai ales atunci cand aceasta cu siguranta s-a gandit de multe ori la acest moment si in mintea ei toate lucrurile sunt atent planificate.

Alegerea restaurantului este una dintre cele mai mare etape din planificarea nuntii. Mai ales daca restaurantul pe care il vreti voi nu poate fi inchiriat in ziua in care urmeaza sa va casatoriti.

Daca detaliile astea mici se rezolva repede(ce culoare sa aiba husele scaunelor si fetele de masa), un element important este meniul pe care oaspetii il vor servi in seara petrecerii.

Unele restaurante iti permit personalizarea acestuia, altele nu dispun de aceasta posibilitate. Chiar daca unele mirese aleg varianta bufetului suedez, multe persoane merg pe varianta clasica in care ospatarii servesc invitatii la masa. Astfel fiecare om primeste cu siguranta fiecare fel de mancare.

Si ca sa elimi discutiile de genul ”da asta ce dumnezeu e”,”ala e pui sau ce o fi?”, poti sa comanzi meniuri de nunta pe care vor fi trecute toate felurile de mancare in ordinea lor.Astfel daca la o masa este o persoana vegetariana poate sa ii spuna din capul locului ospatarului ce anume de pe meniu sa ii aduca.

Nu mai apara probleme si toata lumea e fericita. Pe boutiquewedding.ro ai o gramada de astfel de meniuri.

Intra si tu si alege-l pe cel mai frumos. Cele mai bune sfaturi pentru nunta le vei gasi online la Boutique Wedding.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.