Consuma Danabol si vei avea parte de cele mai bune rezultate.

2
2 minutes, 5 seconds Read
Handsome power athletic man on diet training pumping up muscles with dumbbell and barbell. Strong bodybuilder with six pack, perfect abs, shoulders, biceps, triceps and chest

Danabol este unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai vechi steroizi anabolizanti. Este un steroid oral care iti va asigura cele mai bune rezultate. Acesta a reusit sa ramana in atentia publicului indiferent de timp si este tot mai des utilizat pentru rezultatele perfecte pe care le ofera.

Vrei sa afli care sunt motivele pentru care acest steroid este atat de cunoscut? Ei bine deoarece se administreaza pe cale orala este foarte accesibil incepatorilor si este extrem de ieftin in comparatie cu alti steroizi anabolici. Este eficient si iti va asigura castigurile de masa musculara pe care le doresti intr-o perioada scurta de timp. In plus produsul este destul de ieftin in comparatie cu alti steroizi anabolici.

Cum se utilizeaza Danabol?

Chiar daca se gaseste si in forma injectabila cea mai des folosita este forma orala. Cel mai bine este sa se consume dozele de acest produs in preajma meselor pentru a evita neplacerile pe care le poate provoca. Le mai poti consuma inainte de antrenament si te va ajuta mai mult decat ti-ai da seama in antrenamentele efectuate in sala de forta. Doza zilnica trebuie sa fie impartita de-a lungul zilei pentru ca produsul sa fie cat mai eficient.

Cele mai frecvente doze sunt de 30 – 50 mg pe zi iar ciclu care sa dureze 4 – 6 saptamani. Persoanele care sunt ceva mai experimentate poti folosi doze mai mari spre exemplu 70 -80 mg pe zi.

Danabol iti ofera cele mai reusite rezultate. Vei observa inca de la primele administrari ca rezultatele se vor vedea instant. In organism produsul accelereaza sinteza proteinelor si glikogeneliz iar acest lucru contribuie la accelerarea cresterii fibrelor musculare si in consecinta un set de crestere in greutate si o performanta de putere incredibila. Produsul iti va provoca in mod clar cresterea apetitului si iti va imbunatati absortia calciului si a proteinelor. In plus va imbunatati si oasele, mai exact vor deveni mai solide.

Acest steroid este recomandat pentru barbatii cu varste de peste 21 de ani. In mod sigur vei avea parte de rezultatele pe care le astepti si care te vor multumi pe deplin inca de la primele utilizari. Barbatii care isi doresc sa arate bine si care merg in mod regulat la sala de forta au nevoie de mici ajutoare pentru ca toate antrenamentelor lor sa ofere rezultatele cele mai bune.

 

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.