Culori care se poarta in 2013

author
1 minute, 4 seconds Read

Odata cu venirea primaverii trebuie sa scapam de hainele groase de care ne-am plictisit purtandu-le toata iarna si sa purtam haine mai light din colectia de primavara.

Camasi si paioane

Primavara aceasta se poarta foarte mult camasile colorate potrivit marilor designeri. Camasi de diferite culori, de la rosu aprins, albastru, galben sau chiar verde sunt culorile cele mai populare. Impreuna cu o camasa colorata se poate alege si un papion care sa dea putin contrast cu camasa. De exemplu o camasa rosie se poate asorta cu un papion alb, iar o camasa verde se poate asorta cu un papion de culoare galbena.

Ce pantaloni sa alegem

Tinand cont ca pana acum am discutat doar de camasi si papioane barbati, tinuta se poate potrivi cu aceleasi culori vii, de primavara si pentru pantaloni. In viziunea mea un exemplu de tinuta pentru primavara ar fi camasa rosie in combinatie cu pantaloni de culoare deschisa, galben sau alb si un papion tot de culoare gablena sa se potriveasca cu pantalonii.

Incaltamintea potrivita

In privinta incaltamintei se poate alege o pereche de adidasi de culoare deschisa, alb, galben sau chiar si cei de culoare neagra. In principiu adidasii trebuie sa se potriveasca cu cureaua si papionul cu pantalonii.

Acestea fiind spuse va urez o primavara placuta si spor la shopping.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.