In Bucuresti, cand vine vorba de organizarea unui eveniment trebuie sa alegem din zeci de locatii si sa luam decizia cea mai buna.
Despre ce criterii trebuie sa tinem cont cand alegem restaurantul pentru nunta.
- Numarul de invitati – daca numarul de invitatie ste sub 100 de persoane puteti alege fara ezitare un restaurant, daca numarul este mai mare, recomandam categoric un ballroom cu un salon pe masura numarului de persoane, majoritatea ballroom-urilor au mai multe saloane de dimensiuni diferite.
- Parerile celor care au organizat evenimente acolo – indiferent de prezentarea restaurantului este indicat sa verificati in retelele socialece rating au, in special pe facebook, chiar puteti contacta persoane care au lasat un review pentru a cere o descriere sub forma unei experiente personale. Aceasta valoreaza mai mult decat toate informatiile puse la dispozitie de restaurant.
- Tipul meniurilor – este de preferat sa alegeti meniuri complete sau all inclusive, astfel evitati griji in plus ca “ce cantitate de alcool se consuma si daca se depaseste bugetul”. Unele restaurante sau ballroomuri din Bucuresti au si oferte la meniuri de nunta , la costul mic al unui meniu all inclusive sunt incluse si aranjamentele din fructe si tortul, doua aspecte importante din meniu.
- Aranjamentul salii – diferenta intre alegerea unui restaurant si alegerea unui ballroom pentru nunta, este aceea ca cel din urma are sali dedicate pentru astfel de evenimente, sali inalte cu spatii generoase, open space si cu personal perfectionat pentru aceasta activitate. La un restaurant de cele mai multe ori camerele sunt adaptate pentru un eveniment privat iar spatiul este restrans.
- Detalii secundare – multi nu se gandesc la alte detalii importante cum ar fi spatiul de parcare, majoritatea invitatiilor vin cu masini, la un restaurant de cele mai multe ori acesta lipseste. Un alt aspect este dat de autorizarile pentru astfel de evenimente, ballroom-urile au iesiri de urgenta in functie de numarul de invitati si alte aspecte reglementate de lege. Majoritatea restaurantelor nu respecta aceste reguli. Nimeni nu doreste ca dintr-un eveniment de vis sa se transforme in unul de cosmar.