Cum te muti din vila noua in vila fara stres

2 minutes, 0 seconds Read

Intotdeauna cand vine vorba de mutat dintr-o locuinta intr-o alta, incepi sa iti faci destul de multe probleme, mai ales cand vine vorba de impachetat si de rearanjat lucruri. In acest articol vei gasi cateva sfaturi care sa te ajute sa treci peste aceasta experienta cat mai simplu, poate chiar sa iti amintesti cu drag de ea, mai ales ca este vorba de o noua experienta, intr-o noua casa.

Iata cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii:

1. Imparte lucrurile pe categorii – este destul de util sa separi lucrurile pe care le ai de transportat. Mobila cu mobila, electrocasnice cu electrocasnice, obiecte de valoare cu obiecte de valoare s.a.m.d.In felul acesta nu le vei incurca intre ele si mai mult decat atat, le vei putea acorda atentia de care fiecare are nevoie. De exemplu, la electrocasnice trebuie sa fii foarte atent cum le transporti pentru ca zdruncinaturile puternice le pot defecta sistemele. La obiectele de valoare trebuie sa acorzi o atentie mai mare mai ales daca te ajuta cineva strain. Fie ca e vorba de bijuterii sau acte, cel mai bine este sa le tii sub observatie.

2. Foloseste materiale de calitate – nu iti impacheta lucrurile in cutii pe care le ai de ani de zile in casa. Din aceasta cauza este foarte posibil sa reusesti sa iti gasesti lucrurile pe jos in cele mai nepotrivite momente. Nu doar ca o sa-ti ia mult timp sa le “culegi”, insa exista si riscul sa strici diverse obiecte din cauza socului.

Vezi si:  Cum puteti sa aveti o gradina senzationala cu ingrasaminte foliare

3. Organizeaza  – impacheteaza lucrurile in functie de camera. In momentul in care vei transporta cutiile iti va fi mult mai usor sa pui cutiile din dormitoare in dormitoare, cutiile din bucatarie in bucatarie s.a.m.d. Vei reusi in felul acesta sa salvezi destul de mult timp.

Iata cum vei reusi destul de simplu sa faci in asa fel incat sa reusesti sa te muti mult mai simplu si mai rapid decat ti-ai fi inchipuit ca o poti face. Un ultim lucru de care va trebui sa tii cont, fie ca te muti dintr-o vila in alta vila in aceeasi zona, ori ai gasit oferte mult mai bine in anunturile de vile Pipera, sa zicem, asigura-te ca odata ce ti-ai impachetat lucrurile stii exact destinatia. Va fi foarte neplacut sa te plimbi prea mult prin oras incercand sa gasesti vila la care trebuie sa ajungi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.