Cumpara-ti casa perfecta, in cel mai scurt timp!

2 minutes, 19 seconds Read

images (9)Sa iti cumperi o casa, sau chiar sa iti construiesti o casa, poate sa fie o misiune extrem de complicata. Pana la urma, casa este o achizitie pe viata si este locul in care iti vei petrece cel mai mult timp din intreaga ta aventura pe acest pamant. Cu siguranta vrei sa fie o casa perfecta. Exista si o alta certitudine insa: Nu vrei sa iti petreci urmatorul an din viata cautand dupa case.

Cum faci, asadar, sa gasesti casa pe care ti-o doresti?

Din fericire, ai la dispozitie instrumente extrem de performante, care te pot ajuta sa te bucuri atat de timp, cat si de o achizitie perfecta. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pui pe hartie casa visurilor tale. Poate ca vrei un gardulet alb, o piscina, un apartament intr-un bloc aflat in centrul orasului sau un apartament cu multe balcoane. Este bine sa schitezi fiecare dorinta pe care o ai.

Dupa ce ai in minte ceea ce iti doresti, poti da un  anunt imobiliar gratuit  prin care iti faci publica intentia de a cumpara o casa si poti incepe analiza sutelor sau chiar miilor de  anunturi imobiliare . Spre norocul tau, majoritatea site-urilor de anunturi din prezent au o multime de filtre, asadar, nu ar trebui sa gasesti greu cateva case care sa respecte criteriile impuse de tine. Ceea ce este cu adevarat greu, este sa iei in considerare toate detaliile importante si sa mergi sa vizualizezi fiecare casa. Din acest motiv, este bine sa mergi doar la cele care respecta toate regulile de calitate.

Vezi si:  Case la cheie lângă București pentru pretențioși

Care sunt aceste reguli de calitate?

  • Anul in care a fost construita casa. Indiferent ca este vorba despre o casa pe pamant sau despre un apartament, anul in care a fost construita este esential. Incearca sa optezi pentru variante cat mai noi, deoarece sunt supuse unor standarde moderne si respecta niste reguli moderne. Evident, conteaza mult cine a construit-o si cum a construit-o, insa toate aceste detalii pot fi aflate ulterior.
  • Locul unde se afla. Nu te multumi doar stiind ca mergi sa vizualizezi un apartament din centru. Acesta trebuie sa fie aproape de un supermarket, de o piata, de un spital, de un dentist bun, de scoala si de gradinita. Fiecare element pe care il folosesti in viata de zi cu zi, trebuie sa iti fie la indemana. In caz contrar, s-ar putea sa te trezesti cu o serie de probleme.
  • Instalatiile. Instalatiile reprezinta un aspect important, pe care foarte multi oameni il neglijeaza in momentul in care isi cumpara un apartament sau o casa. Angajeaza un instalator bun si verifica fiecare instalatie din casa, in asa fel incat sa te asiguri ca acestea sunt perfecte. In caz contrar, este posibil ca in cativa ani sa dai de probleme foarte grave.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.