servicii funerare bucuresti

Agentii funerare Bucuresti

5 minutes, 9 seconds Read

servicii funerare bucurestiAgentiile funerare din Bucuresti ofera servicii complete de inmormantare, indiferent de ora la care sunt contactate.

Momentele in care pierdem din viata noastra o persoana draga sunt foarte greu de suportat, simtim cum totul se darama in jurul nostru.

In aceste clipe dificile este nevoie sa contactam de indata o companie ce ofera servicii funerare Bucuresti pentru a putea cere detaliile necesare si pentru a ne putea usura responsabilitatile.

Organizarea unei inmormantari este foarte dificila si sunt foarte multe etape ce trebuie urmate pana la aceasta. O agentie de pompe funebre va va indruma si va va oferi toate detaliile de care aveti nevoie pentru a putea duce la bun sfarsit toate procedurile ce trebuie urmate. Din cauza suferintei prin care treceti, capacitatea dumneavoastra de a lua decizii poate scadea foarte mult si din aceasta pricina puteti lua hotarari eronate.

In cazul in care nu v-ati mai confruntat cu o astfel de situatie, este nevoie sa cunosteti anumite informatii cu privire la tot procesul.

Conform noii legislatii, este ilegal sa tii trupul neinsufletit in propria locuinta mai mult de 2 ore de la producerea tragicului eveniment.  In trecut, era permisa pastrarea trupului in locuinte pentru priveghi.

Din cauza acestui fapt este nevoie sa contactati o companie de servicii funerare pentru a prelua trupul celui drag trecut in nefiinta si a il duce intr-un spatiu optim. O companie serioasa detine o camera frigorifica in care sa poata tine trupul neinsufletit fara a se degrada.

Trebuie retinut faptul c daca decesul a avut loc in locuinta defunctului, decesul trebuie constatat de catre medicul de familie, iar de multe ori acesta nu se va deplasa pana la domiciului respectiv, de aceea o companie de pompe funebre va paote pune la dispozitie serviciu de transport pentru a duce trupul neinsufletit pentru constatarea decesului. In cazul in care considerati ca moarte a avut loc din cauze suspecte, este necesar sa apelati serviciul de ambulanta si de politie.

Vezi si:  Gasirea unui centru de batrani in Bucuresti

Ce servicii ofera o agentie de pompe funebre?

Companiile de pompe funebre ce ofera servicii complete ofera posibilitatea a achizitiona toate produsele necesare pentru organizarea unei inmormantari, de asemenea, ca pune la dispozitie serviciul de transport.

Ce intra in pachetele oferite de aceste firme?

Pachetele puse la dispozitie sunt diferite in functie de nevoile si dorintele clientului. Exista pachete speciale ce contin produse in plus. Intr-un astfel de pachet intra sicriul, cruce, prosoape, doliu si alte lucruri necesare, de asemenea, in pretul acestora este integrat si transportul.

Cand treceti prin tragedia de a achizitiona un pachet funerar este nevoie sa luati la cunostiinta toate serviciile incluse in acestea. In cazul in care nu aveti informatia, statul ofera un ajutor de inmormantare. Cu acesta puteti achita pachetul pe care doriti sa il achizitionati.

In momentul in care contactati o companie de pompe funebre, aceasta va trimite in cel mai scurt timp un agent la dumneavoastra ce va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie, oferindu-va consiliere gratuita si va va aduce la cunostiinta toate detaliile necesare pentru organizarea unei inmormantari onorabile.

Este necesar sa cunosteti anumite detalii inainte de a incepe desfasurarea procesului. Unul dintre lucrurile esential de stiut este faptul ca, in cazul in care defunctul nu detine loc de veci, daca nu aveti posibilitatea sa obtineti unul, acestea se ofera si gratuit. Compania de pompe funebre cu care colaborati va va ajuta sa intocmiti dorasul intocmai pentru a putea obtine acest loc de veci gratuit.

Unde este tinut trupul pana la inmormantare?

Companiile ce ofera servicii funerare in Bucuresti detin camere de pregatire a decedatilor, dotate cu echipamente speciale, in conformitate cu legea. In aceasta trupul va fi pastrat in conditii optime si de asemenea se vor efectua procesele necesare pentru pregatirea trupului, precum imbalsamarea si toaletarea acestuia. Aceste servicii se incadreaza in preturile pachetelor oferite.

Vezi si:  Sfaturi pentru a redacta un comunicat de presa

Este necesar atunci cand contactati o agentie de pompe funebre sa va interesati de modul in care isi presteaza serviciile. O companie serioasa va incheia cu dumneavoastra un contract inainte de inceperea proceselor, acesta va fi in dublu exemplar, unul pentru dumneavoastra si unul pentru companie. Acesta trebuie respectat pana la cel mai mic detaliu pentru ca procesul si organizarea inmormantarii sa se desfasoare in conditii optime.

Ce pot face in cazul in care decesul a avut loc peste granitele Romaniei?

In cazul in care va confruntati cu acest lucru este necesar sa cautati o companie de pompe funerare ce se ocupa si cu serviciul de repatriere decedati. Procesul de repatriere a defunctului este foarte complex si necesita o experienta mare in domeniu pentru a se realiza inn cele mai bune conditii.

Transportul funerar international trebuie sa se desfasoare cu utilaje speciale, iar pentru a prelua trupul din tara in care a avut loc tragicul incident este nevoie de a se elibera o serie de documente. Legea difera de la tara la tara si de aceea este esential sa apelati la o companie ce a mai prestat astfel de servicii pentru a stii ce proceduri trebuie urmate si care sunt toate etapele ce trebuie parcurse pentru realizarea acestui serviciu.

Din punctul meu de vedere este esential in cazul in care va confruntati cu un astfel tragic eveniment sa apelati la o companie ce ofera servicii funerare deoarece acestea au o experienta vasta in domeniu si stiu exact ceea ce trebuie facut pentru ca toate demersurile sa se desfasoare in termeni optimi. Dumenavoastra este posibil sa nu cunoasteti toate etapele ce trebuie parcurse si, de asemenea, din cauza durerii in fata careia sunteti supus este posibil sa omiteti anumiti pasi foarte importati in acest proces, de aceea este nevoie sa apelati la o echipa profesionista.

Vezi si:  Carucioare cu scaun reglabil pentru nou nascuti

Nu va orientati catre companii ce ofera servicii mai ieftine dar va pune conditia de a nu incheia un contract si de a nu elibera factura pentru ca este foarte probabil sa ramaneti dezamagit. O companie serioasa va presta serviciile in termeni legali in baza unui contract.

Apelati cu incredere la o agentie de pompe funebre pentru a va debarasa de o munca dificila si pentru a avea timp sa va linistiti si sa va pregatiti in a va lua un “ ramas bun “ asa cum se cuvine de la cel drag ce tomai a plecat printre cei drepti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.