FN-55c (1)

În 2021, părul devine singurul accesoriu vibrant de care ai nevoie – Florin Noje, ambasador L’Oréal Professionnel, despre culoarea pe care o purtăm pe umeri în 2021

4 minutes, 8 seconds Read

FN-55c (1)Pe fondul unui fost an pandemic, 2021 apare ca evadare dintr-o realitate la care nu ne-am fi așteptat. Așteptările de la 2021 sunt, și în industria de beauty, la superlativ, pentru că vrem mai mult și suntem dispuși să oferim mai mult în schimb. Ambasadorul L’Oréal Professionnel, Florin Noje ne vorbește despre culorile care aprind vibrații și sting tristețea în 2021.

2021 e despre vibrația care conturează armonie; părul devine accesoriul în jurul gravitează întregul look, iar culorile în trend anul acesta sunt sunt bold și energizante, menite să genereze eleganță atipică și energie emanată din interior; după un 2020 derulat pe fondul unor nuanțe șterse, în noul an apare setea de culoare și diferit. Mai mult decât orice altceva, 2021 stă sub semnul personalității purtate prin culoare.

În materie de idei pentru vopsirea parului, pe locurile fruntașe se situează părul rose-brown; o variantă ideală pentru brunetele și șatenele care vor mai mult de la părul lor, șatenul cu nuanțe rosy e soluția care adaugă dimensiune oricărei coafuri. Părul rose-brown sparge tiparele, pornind de la un look aparent simplu, care devine, progresiv, altceva. Fie că nuanțele de rose pentru care se optează sunt cool-toned sau warm-toned, combinația între brunet și roz creează un balans fascinant între calm și energie, oferind dimensiune și contrast.

Roz aprins devine anexa celor care vor să emane acel franțuzesc je ne sais quoi; o alegere îndrăzneață și cu adevărat bold, rozul bubblegum vine ca un trend menit să spargă tiparele. Look-ul obținut prin vopsirea părului în roz aprins e îndrăzneț și feminin în aceeași măsură, creând un tablou atipic ideal pentru cei care vor mai mult: feminitate ancorată în curaj care se vede.

Vezi si:  Cum alegi fotograful potrivit pentru botezul copilului

Cât despre frizurile flatate de roz, printre idei de tunsori pentru femei care se potrivesc cu această nuanță se numără bobul messy, care alături de roz creează o imagine unitară și relaxată, un look fresh și tineresc. Rozul bubblegum încadrează impecabil orice chip, devenind coafura-semnătură pentru visătorii dornici de schimbare și inedit.

2021 e anul cafelei purtate pe umeri, mocha hair fiind trendul care cucerește prin definirea pe care o oferă. Nuanțele inspirate de cafea conturează jocuri de lumini și umbre, oferă definire și contur, având la bază un brunet intens presărat cu un mix de șuvițe ciocolatii; o variantă neutră, mocha hair avantajează orice tip de piele, încadrând elegant chipul indiferent de culoarea ochilor sau felul în care e coafat părul.

Nuanțele cenușii rămân în topul preferințelor și în 2021 – culorile care au generat fascinație continuă în ultimii ani își pun amprenta în continuare asupra trendurilor; fie că vorbim de cenușiul clasic, fie că vorbim de adaptări precum cenușiu rose, culorile care au în componența lor nuanțe de gri conduc la mixuri inedite, potrivite oricăror fizionomii. Nuanțele ashy completează impecabil look-urile moderne și contemporane și rămân o alegere bold, chiar dacă se fundamentează pe culori pierdute, aparent neutre.

Pastelurile alcătuiesc tabloul unui look chic și jovial în 2021, fiind varianta perfectă pentru cei deschiși către visare și ideal. Chiar dacă a pornit de la trenduri mai vechi, precum unicorn hair sau mermaid hair, părul vopsit în nuanțe pastelate e un statement de sine stătător, generând un look ca o mișcare în doi pași: pe de-o parte vibrația energică a culorii și, pe de cealaltă parte, seninătatea și puritatea impuse de nuanțele mai puțin saturate ale pastelurilor.

Vezi si:  Exista inca ziare scrise de mana in India

Fiind constituită dintr-o paletă largă de variații, în familia nuanțelor pastelate se găsesc opțiuni care să flateze orice tip de piele; pentru o piele cu o tonalitate medie, nuanțele de rose gold și purpuriu deschis se potrivesc cel mai bine, în timp ce o piele deschisă la culoare e acompaniată de nuanțe deschise de roșu. Un ten închis la culoare este perfect încadrat de nuanțe de verde pastel și albastru-turcoaz, acestea fiind și variațiile cele mai apreciate în 2021, pentru că insuflă un aer fresh și curat, întocmai lucrurile la care aspirăm.

Trendurile în materie de culoare din 2021 sunt mai puțin despre culorile pe care le alegi și mai mult despre cât de important e să alegi culoare: de la roz aprins până la pastel tineresc, în 2021 accentul cade pe bold și contrastant, pe detalii care fac diferența și look-uri care te scot în evidență în toate conferințele online. Dincolo de cum arată, părul colorat e mai mult despre cum se simte; un look îndrăzneț te plasează într-o realitate în care debordezi de energie și șarm, o realitate în care nu accepți nimic altceva decât frumusețe desăvârșită.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.