Descopera obiectivele turistice din Moscova

author
1 minute, 35 seconds Read

Daca intentionezi sa vizitezi superba capitala a Rusiei in anul ce vine iata care sunt cele mai interesante obiective de descoperit.

Catedrala Sfantul Vasile

Compusa din domuri, conuri si spirale cu aspect de basm, catedrala Sfantul Vasile din Moscova ramane una din cele mai insolite si colorate cladiri istorice.

Marele Palat al Kremlinului

Nu rata ocazia de a asista la un tur ghidat in acesta cladire opulenta si somptuos decorata. Oportunitatile sunt destul de rare deoarece cladirea este aproape tot timpul in activitate si primeste in mod regulat vizita demnitarilor din alte tari.

Mausoleul lui Lenin

Ramasitele imbalsamate ale lui Vladimir Ilitch Lenin se odihnesc in pace in aceasta structura piramidala care dateaza din anul 1930.

Parcul Zaryadye

Cea mai recenta atractie din Moscova este parcul Zaryadye, un spatiu verde modern, cu un design futurist si cu fatete multiple. Cel mai interesant punct in cadrul unei vizite este fara indoiala podul plutitor pe care turistii trebuie sa treaca pentru a ajunge in parc.

Centrul comercial international din Moscova

Centrul economic din Moscova, botezat Moskva-City adaposteste cativa din cei mai inalti zgarie-nori din Europa.

Manastirea Novodievitchi

Exemplul perfect de arhitectura baroca in Moscova,datand dinsecolul al XVI-lea, acest sit este inscris in patrimoniul mondial UNESCO si este ancorata profund in istoria politica, economica si religioasa a tarii.

Centrul comercial Goum

Ai chef de o partida de shopping in timpul unei vacante in Moscova? Atunci trebuie sa iti indrepti pasii spre piata Rosie, in centrul comercial care poarta numele de Goum. In limba rusa, acest acronim, Gum, inseamna magazin principal universal.

Vezi si:  City break Viena pentru o calatorie in timp

Parcul Gorki

Verde si plin cu flori pe timp de vara, parcul Gorki iti permite sa evadezi pret de cateva minute din aglomeratia specifica orasului. Lacul navigabil si gradinile colorate reprezinta o atractie evidenta.

Universitatea de stat Moscova

Este o cladire de-a dreptul colosala. Unele parti, transformate in hoteluri, sunt accesibile publicului.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/voyage/229804/partez-a-la-decouverte-de-moscou

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.