cofetarie bucuresti

Fii in tendinte! Giorginio, cofetarie Bucuresti, iti dezvaluie cele mai cautate dulciuri de nunta in 2016

author
2 minutes, 27 seconds Read

cofetarie bucuresti

In materie de nunti, tendintele sunt din ce in ce mai inovatoare, mai traznite si mai artistice, astfel incat in 2016 fii sigura ca s-a demodat clasicul tort de nunta imbracat tot in fondant si decorat cu flori comestibile. In acest an poti fi cat mai originala pentru a-ti cuceri invitatii. Cum? Iti spune Giorginio, cofetarie Bucuresti, care sunt cele mai in voga tendinte pentru dulciuri de nunta in 2016.

Cofetarie Bucuresti iti dezvaluie top 3 tendinte in materie de dulciuri nunta

Cand nu stii incotro sa-ti indrepti pasii in ceea ce priveste dulciuri nunta in 2016, asculta ce-ti spun specialistii de la Giorginio, cofetarie Bucuresti cu renume in capitala:

  1. Tortul de nunta pictat integral manual. In randul nuntilor asa zise “de fite”, tortul de nunta pictat manual a devenit adevarata vedeta in 2016. Stilul s-a inspirat din industria fashion a acestei veri, adica motivele si printurile pictate manual pe care acum le poti regasi si pe torturile de nunta. In functie de tematica nuntii tale, dar si de personalitatea cuplului, un bun cofetar iti poate picta orice pe tort folosind coloranti alimentari de calitate superioara si creand adevarate opere de arta. Designul este unic, iar in poze  torturile pictate vor arata impecabil. Iti poti picta pe tort propria poveste de dragoste, de la prima zi in care v-ati cunoscut pana in momentul cererii in casatorie, poti picta marea sau un lan cu grau si maci, ceva rustic si fresh, de tine depinde totul, iar la interior fii sigura ca fi la fel de delicios pe cat este si la exterior;
  2. Mini-torturi sau mini-prajiturele. In 2016 nu se mai poarta torturi supraetajate, in aceasta vara fac senzatie dulciurile de calibru mic precum mini-torturile si mini-prajiturile. Tortul miresei este inlocuit de deja celebrele cup-cakes, in diferite arome si culori. Prajiturelele pot imprumuta din personalitatea miresei, pot fi dantelate si rafinate completand tortul sau luandu-i locul cu totul;
  3. Candy bar suspendat. O etajera cu suporti, prajiturele in boluri de sticla suspendate cu panglici de ramurile copacilor, iata o imagine desprinsa din reviste. In acest mod nunta ta nu numai ca va fi unica, dar invitatii se vor bucura de un adevarat spectacol al simturilor.
Vezi si:  Pe aripile vantului, cu planorul

Cofetarie Bucuresti, Giorginio, iti sta mereu la dispozitie cu produse de calitate

Daca vrei sa iesi in aceasta vara din tipare, alege cofetarie Bucuresti, Giorginio, si te vei bucura de un tort de nunta impecabil, ca-n reviste, exact dupa gustul tau. Poate ca vrei ceva clasic, poate ca iti surade ideea de mini-torturi suspendate pentru toti musafirii tai. Indiferent de alegerea ta, ia legatura cu echipa cofetariei, comunica-le dorinta, sfatuieste-te cu toti cofetarii si fa un plan de bataie cu care sa-ti uimesti invitatii.

Torturile si prajiturile pe care Cofetaria Girginio din capitala ti le propune sunt de calitate, au la baza numai ingrediente de prima mana, proaspete, atent selectionate. Se acorda o foarte mare atentie detaliilor, gustului si aspectului estetic pentru ca la final totul sa fie perfect, iar mirii sa fie pe deplin multumiti!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.