fotografie nunta Theo Manusaride

Fotograful de la nunta mea

author
1 minute, 35 seconds Read

El este omul grandios care isi asuma faptul ca trebuie sa adauge putina magie in ceea ce urmeaza sa iti ramana ca o amintire vie pentru totdeauna, albumul foto nunta. El este omul in care ai incredere ca o sa creeze cele mai frumoase si naturale cadre pentru tine, familia si prietenii care iti sunt aproape in cea mai fericita zi!
Fotograful de nunta se vrea a fi un om bland, care sa cunoasca valoarea familie si a sentimentelor, de vreme ce el este cel care va modela calitatea imaginilor. Se doresc imagini cat mai calde si naturale care sa ilustreze perfect momentul si cumva sa transmita emotia care sa il pastreze viu pentru totdeauna.
Fotograful de nunta nu are o viata usoara si nici nu cred ca asta doreste. E un domeniu destul de competitiv, unde testimonialele primite la nunta iti prind destul de bine. Probabil fiecare nunta, fiecare album, fiecare foto nunta, contribuie la formarea si succesul lui.

Munca unui fotograf pentru nunta insemana c-am 20-22 de ore de munca(asta implica prezenta continua cu fericititul cuplu),deplasare oriunde este nevoie(indiferent de conditiile meteo de afara),implicare in sedinta foto(sfaturi, sugestii),atentie la desfasurarea evenimentelor pentru a capta cele mai importante si pretioase momente,prezenta la locul faptei cu cel mai bun echipament(de preferat profesional) dar si editarea fotografiilor(in programe foto profesionale), astfel incat ele sa ilustreze perfect acele momentele traite.
Un fotograf de nunta este un artist desavarsit si trebuie tratat ca atare dar mai intai cauta pentru tine si evenimentul vietii tale acel om care sa fie capabil sa iti ofere toata atentia, energia si cea mai frumoasa parte din el, creativitate. Cauta sa ai un dialog cu fotograful pentru nunta inainte de orice iar apoi poti cere cateva poze pentru a vedea daca sunteti compatibili si puteti realiza acele minunate vederi la care tu cu siguranta visezi demult!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.